Ciolacu: Performanţa administrativă, investiţii, fonduri europene, în Constanţa lipsesc cu desăvârşire

Premierul Marcel Ciolacu, preşedinte al PSD, a criticat conducerea liberală a Primăriei Constanţa, susţinând că performanţa administrativă, investiţiile şi accesarea de fonduri europene lipsesc cu desăvârşire.

Ciolacu: Performanţa administrativă, investiţii, fonduri europene, în Constanţa lipsesc cu desăvârşire


Premierul Marcel Ciolacu, preşedinte al PSD, a criticat conducerea liberală a Primăriei Constanţa, susţinând că performanţa administrativă, investiţiile şi accesarea de fonduri europene "lipsesc cu desăvârşire în municipiu".

"Niciodată administraţia locală sau preşedintele consiliului judeţean nu m-au sunat nici pe mine, nici pe domnul Grindeanu să afle sau să aibă curiozitatea care este planul Guvernului României pentru zonă şi portul Constanţa", a adăugat Marcel Ciolacu, sâmbătă, la Constanţa, în discursul său de la lansarea candidaţilor social democraţi din judeţ.
El a adăugat că la Constanţa este nevoie de un parc logistic de susţinere a portului şi a susţinut că "nu există o implicare suficientă a administraţiei locale".

"Categoric e nevoie de un parc logistic de susţinere a portului Constanţa. Acest lucru nu îl face Guvernul României. Dacă este nevoie vom interveni şi în acest mod. Aici trebuia partenerul să fie autoritatea locală. De aceea, eu consider că în acest moment campania electorală este despre performanţa administrativă, este despre fondurile europene şi despre investiţii. Cu regret vă spun, toate acestea pe care le-am enumerat, atât performanţa administrativă, cât şi investiţii, cât şi accesarea de fonduri europene, în Constanţa lipsesc cu desăvârşire. Nu există o implicare la nivelul vitezei şi dinamicii în care se dezvoltă societatea în acest moment", a afirmat Ciolacu.

Liderul social democrat l-a caracterizat pe candidatul PSD la Primăria Constanţa drept "un om dificil", dar corect, onest şi determinat.
"Horia Constantinescu, un om dificil, ca să spun într-un cuvânt. Un om cu care nu poţi să ai chimie decât după ce îl cunoşti. Nu e atât de dificil cum e Mihai Tudose. Se poate şi mai rău. Este, în schimb, un om determinat, un om onest, un om corect. Un om care s-a implicat pentru protecţia consumatorilor, de fapt pentru protecţia românilor. Şi mie mi-a arătat determinarea pentru a se implica pentru protecţia constănţenilor (...) S-a luptat cu companii care au bugete pentru publicitate cât bugetul municipiului Constanţa. Nu a avut nicio reţinere şi nu a pus imaginea lui personală înaintea protejării românilor. Acest lucru, să fim corecţi, nu e la îndemâna oricărei persoane", a transmis Marcel Ciolacu, care a fost prezent, sâmbătă, la lansarea candidaţilor PSD din judeţul Constanţa.