Cioloş: Ciolacu şi Firea să-l oprească din acţiunile ilegale pe colegul de partid şef de sindicat la STB

Liderul USR, Dacian Cioloş, a solicitat liderilor social-democraţi Marcel Ciolacu şi Gabriela Firea să-l oprească din acţiunile ilegale pe şeful de sindicat de la STB care le este coleg de partid.

Cioloş: Ciolacu şi Firea să-l oprească din acţiunile ilegale pe colegul de partid şef de sindicat la STB
Foto: Inquam Photos / George_Calin


Liderul USR, Dacian Cioloş, a solicitat, sâmbătă, liderilor social-democraţi Marcel Ciolacu, preşedinte al PSD, şi Gabriela Firea, ministru al Familiei, "să-l oprească din acţiunile ilegale" pe şeful de sindicat de la STB care le este coleg de partid.

"Le cer lui Marcel Ciolacu şi Gabrielei Firea să-l oprească măcar acum din acţiunile ilegale pe colegul lor din PSD, şef de sindicat la compania de transport în comun din Bucureşti. Dacă nu o fac, înseamnă că îşi asumă pe deplin solidar cu el consecinţele nerespectării legii şi a unei hotărâri judecătoreşti, dar şi că refuză dreptul locuitorilor de a beneficia de un serviciu care este public şi nu al camarilei PSD, după cum s-au obişnuit. Dacă nu o fac, înseamnă că își asumă pe deplin solidar cu el consecințele nerespectării legii și a unei hotărâri judecătorești, dar și că refuză dreptul locuitorilor de a beneficia de un serviciu care este public și nu al camarilei PSD, după cum s-au obișnuit.
A mai fost un sindicalist pesedist la metrou care, ca o consecință a unei acțiuni ilegale, nu a ajuns bine, după ce ministrul USR Cătălin Drulă nu a acceptat șantajul său. Pentru că cetățenii nu pot fi luați prizonieri în războaiele politice ale unor afaceriști de partid care jupoaie bugetele publice și, atunci când sunt descoperiți, acționează ca mafiile siciliene", a afirmat Cioloş într-o postare pe Facebook.