Circulația autobuzelor în perioada festivalului Neversea

În mai puțin de două zile se deschid porțile celui mai mare festival de pe o plajă din Europa, Neversea. Ediția cu numărul șase va aduce peste 100 de artiști pentru zecile de mii de fani din România și din străinătate.

Circulația autobuzelor în perioada festivalului Neversea


În mai puțin de două zile se deschid porțile celui mai mare festival de pe o plajă din Europa, Neversea. Ediția cu numărul șase va aduce peste 100 de artiști pentru zecile de mii de fani din România și din străinătate. Festivalul se va desfășura pe o suprafață impresionantă de 110.000 de metri pătrați și va include patru scene, Mainstage, The Ark, Oasis Carnaval și Daydreaming.

Programul mijloacelor de transport în comun din perioada 4-7 iulie va fi după cum urmează:
1) Pe toate liniile cuprinse în programul de transport se va circula în program normal de L-V 05:15-23:00, pe 04 și 05 iulie, respectiv in program de S-D 05:45-23:00, pe 06 și 07 iulie, cu excepția liniilor 42, 48, 44, 51 și 101 care își vor prelungi traseul până în Portul Turistic Tomis, pe toată perioada festivalului (4 zile)

2) linia City Tour - denumită și Neversea se va suplimenta cu un număr de 5 autobuze neetajate, pentru a asigura o linie dedicată, cu traseu modificat doar pe perioada nopții, după cum urmează:

• acestea vor circula în intervalul 21:00 - 06:00, pe relația: Stațiunea Mamaia (Hotel Caraiman), B-dul Mamaia, B-dul Tomis, Str. Traian, Poarta 2 Port, Str. Termele Romane, B-dul Regina Elisabeta, Str. Remus Opreanu, Port Tomis, iar retur: Str. Remus Opreanu, Port Tomis, B-dul Regina Elisabeta, Str. Termele Romane, Str. Traian, Str. Negru Vodă, Str Mircea cel Bătrân, B-dul Mamaia, Stațiunea Mamaia (Hotel Caraiman). Acestea vor avea prima plecare din Capăt de Linie Caraiman și Portul Tomis la ora 21:00 și ultima plecare din Capăt de Linie Caraiman și Portul Tomis la ora 06:00 la un interval de 16 min, iar pe traseul parcurs vor face legătura cu toate cele 4 linii de noapte.

3) linia City Tour, operată pe timpul zilei doar de autobuzele etajate va avea ultima plecare din Capăt de Linie Gara la 19:25 și din Caraiman la 20:55.

4) Liniile de noapte N2-43, N5-40, N100M și N102 vor fi deservite de 11 autobuze, cu program de la ora 23:30 la 5:30 și vor circula la un interval de 30 minute.

5) în Portul Turistic Tomis, în stația liniei City TOUR, va fi amenajat un punct de lucru (dispecerat) cu un autobuz, unde va fi în permanență un dispecer, acesta va monitoriza sosirile și plecările autobuzelor.

Maluma, Nick Carter, G-Eazy, Bebe Rexha, Tinie Tempah, DJ Snake, Dimitri Vegas, Steve Aoki, Mahmut Orhan, Salvatore Ganacci, Tujamo, dar și INNA, Antonia, Alina Eremia, Delia, Grasu XXL, Puya sunt doar câțiva dintre artiștii care vor crea cea mai caliente ediție de până acum.
Cea de-a șasea ediție are loc între 4-7 iulie, pe plaja Neversea Beach, din Constanța.