Cîţu: Eu îl ignor pe Ludovic Orban, pentru mine declaraţiile lui nu mai înseamnă nimic în acest moment

Preşedintele PNL, Florin Cîţu, afirmă că îşi doreşte ca predecesorul său Ludovic Orban să prezideze şedinţa de marţi a Parlamentului în care se va vota moţiunea de cenzură la adresa guvernului liberal.

Cîţu: Eu îl ignor pe Ludovic Orban, pentru mine declaraţiile lui nu mai înseamnă nimic în acest moment
INQUAM PHOTOS/OCTAV GANEA


Noul președinte al PNL Florin Cîțu, a fost întrebat, într-un interviu la TVR 1, dacă Ludovic Orban, precedentul președinte al liberalilor, riscă excluderea din partid din cauza atacurilor la adresa guvernului.

„Vom discuta declarațiile respective. Până la urmă, este bizat. L-am auzit pe Ludovic Orban că pentru el PNL reprezintă totul. Se pare că acuma face totul să dărâme PNL, ceea ce înseamnă că i-a mințit pe colegii liberali când mergea în campanie prin țară. Eu îl ignor pe Ludovic Orban în această perioadă. Pentru mine, declarațiile lui nu mai înseamnă nimic în acest moment. Cred că este supărat, o să-i treacă, sunt sigur și cred că va reveni la sentimentele mai bune, pentru că eu cred în continuare că PNL ar trebui să fie mult mai important decât interesul personal”, a afirmat Cîțu.
Cu privire la demisia lui Ludovic Orban din funcția de președinte al Camerei Deputaților, depusă la PNL, nu la Parlament, cu termen de 15 zile pentru a fi înregistrată oficial, Cîțu a precizat: „Vom lua o decizie. Va trebui să găsim o soluție. Îi voi lăsa plăcerea să conducă ședința de marți, la moțiune. Este important pentru toți liberalii să-l vadă marți acolo că prezidează o moțiune pe care și-a dorit-o foarte mult, împotriva propriului partid și eu zic că e bine pentru toți liberalii să-l vadă pe fostul președinte cum se va comporta.”