Codrin Ştefănescu, despre Dragnea: Suntem îngrijoraţi, nu i se dă dreptul să dea un telefon

Fostul secretar general al PSD, Codrin Ştefănescu, susţine că apropiaţii lui Liviu Dragnea sunt îngrijoraţi pentru că nu i se dă voie să dea un telefon familiei.

Codrin Ştefănescu, despre Dragnea: Suntem îngrijoraţi, nu i se dă dreptul să dea un telefon
Foto: Facebook


Fostul secretar general al PSD, Codrin Ştefănescu, susţine că apropiaţii lui Liviu Dragnea sunt îngrijoraţi pentru că fostului lider social-democrat nu i se dă voie să dea un telefon familiei.

Fostul secretar general al PSD, Codrin Ştefănescu, a anunţat, duminică seara, pe Facebook, că apropiaţii lui Liviu Dragnea nu mai pot lua legătura cu el.
"Vreau sa vā anunţ cā Liviu Dragnea a fost internat! Este suspect de Covid! Deşi nu a fost scos la muncā in ultimele luni, deşi a fost izolat in camerā in mod abuziv! Povestea e scurtā: dupā ce avocaţii au obţinut in instantā decizia de a fi trimis la muncā, dupā abuzul constant la care a fost supus, i s-a cerut un test anti-covid. A ieşit pozitiv, inexplicabil in situaţia izolārii sale, apoi a fost trimis şi internat la spitalul penitenciarului Jilava! Adicā mutat imediat! Nu putem lua legāturā cu el de ieri, nu i se dā dreptul sā dea un telefon familiei, nu ştim exact situaţia lui actualā!”, a scris Ştefănescu pe Facebook.