Constanțenii nu au rămas indiferenți față de durerea oamenilor care au fugit din calea războiului

Constanțenii nu au rămas indiferenți față de durerea oamenilor care au fugit din calea războiului. Mii de produse au fost colectate la centrul amenajat de Primăria Constanța la Pavilionul Expozițional.

Constanțenii nu au rămas indiferenți față de durerea oamenilor care au fugit din calea războiului


Constanțenii nu au rămas indiferenți față de durerea oamenilor care au fugit din calea războiului. Mii de produse au fost colectate la centrul amenajat de Primăria Municipiului Constanța la Pavilionul Expozițional. Primul transport cu ajutoare umanitare a ajuns ieri la Isaccea.

Cei care doresc să facă donații pot veni la sediul din bulevardul Mamaia, nr. 331 A, intrarea din spate, zilnic, între orele 08:00-20:00. Orice ajutor este binevenit. Pot fi donate: produse alimentare ambalate neperisabile, produse pentru îngrijirea copiilor și bebelușilor, pături, perne, saci de dormit, haine, produse de igienă, hrană pentru animale, medicamente(anticoagulante, antiinflamatoare, hemostatice, apă oxigenată, pansamente, plasturi).
Avem rugămintea ca hainele pe care le donați să fie sortate și etichetate corespunzător, pe categoriile de vârstă și sex. Acest gest ne va permite să scurtăm timpul necesar organizării înainte de fiecare transport.
Pentru detalii suplimentare privind donațiile, puteți suna sau trimite un mesaj la numărul de telefon 0799.400.358, folosit inclusiv în aplicația WhatsApp.
Pentru persoanele care au nevoie de spații de cazare sau vor să găzduiască refugiați este disponibil numărul de telefon 0737.552.271.
Primăria Municipiului Constanța va colabora cu toate instituțiile pentru ca donațiile să ajungă la cetățenii ucraineni.