Cum să ai seri de vară (și nu numai) odihnitoare - alege lenjerii de pat de la Finette

Pentru o viață sănătoasă ai nevoie de 8 ore de somn și conform specialiștilor femeile ar trebui să prelungească cu încă o oră acest program.

Cum să ai seri de vară (și nu numai) odihnitoare - alege lenjerii de pat de la Finette
Lenjerii de pat cocolino


Pentru o viață sănătoasă ai nevoie de 8 ore de somn și conform specialiștilor femeile ar trebui să prelungească cu încă o oră acest program. Nu degeaba se spune că trebuie să își facă somnul de frumusețe. Ce te faci însă când, indiferent de numărul de ore dormite, nu ai parte de odihnă? De vină poate fi și lenjeria folosită și în rândurile ce urmează vei afla care este legătura între acestea. 

De ce o lenjerie bună îți poate asigura un somn de 5 stele 

Există câteva reguli de bază pentru ca un somn să fie odihnitor. Atunci când ești în îmbrățișarea elementelor patului, sub pilotă, să simți textura fină, moale, plăcută a textilelor. Ceva prea gros - cum sunt lenjerii de pat cocolino utilizate vara spre exemplu - te va face să transpiri excesiv și să îți întrerupi somnul din această cauză, cum ceva prea subțire te va deranja deopotrivă. 

Printre puținele tipuri de țesături cu care mai toată lumea se împacă se numără și bumbacul. Există însă și aici o diversitate de care trebuie să ții cont. Bumbacul satinat spre exemplu este în mod evident mai mult recomandat vara și asta pentru că îți oferă acea senzație de răcoare, este mai fin și mai fluid ca bumbacul clasic și îți va răsfăța pielea. Curge pe tine, este vaporos și mână cerească în nopțile în care este foarte cald. 

Găsești lenjerii de calitate la Finette 

Dacă ești convins că lenjeria de pat merită ceva mai multă atenție din partea ta, în sensul în care trebuie schimbată, găsești la Finette tot ce îți dorești. Acest e-shop este unul de nișă, astfel că îți oferă diversitate la capitolul tip de lenjerii de pat. Regăsești aici pe cele pentru pat single, dublu, pentru copii, cu print 3D, cu motive fel de fel și culori pe măsură. 

Poate că este bine de menționat de asemenea că aici poți găsi variante de la producători autohtoni, cum sunt lenjeriile Pucioasa. Altele sunt de import, turcești spre exemplu, de calitate recunoscută de toată lumea. Cât despre prețuri, le ai pe măsura diversității. Adică, ai de unde alege și în funcție de buget, între 100 și 200 de lei un set fiind un preț chiar rezonabil. În plus, există promoții în mod constant și te poți bucura de oferte și reduceri. 

Cumpără online 

Probabil te-ai obișnuit deja cu acest stil, de cumpărături online. În ceea ce privește lenjeriile de pat le poți comanda simplu și rapid din pagina finette.ro. Ai livrare rapidă, în 24 de ore oriunde în țară, transport gratuit pentru comenzi mai mari și posibilitate de retur, dacă în cele din urmă te răzgândești. 

O lenjerie de pat de calitate poate fi îmbrățișarea caldă și plăcută de care ai nevoie la final de zi. Așadar investește smart în ceea ce îți poate aduce nopți mai liniștite și odihnă de 5 stele așa cum îți dorești. 

Contact: 

0770 213 601 | comenzi@finette.ro