Dan Diaconescu este audiat la IPJ Constanţa

Fostul patron OTV, Dan Diaconescu a fost ridicat în urma unor percheziţii care au avut loc la casa din Bucureşti şi a ajuns la sediul IPJ Constanţa pentru a fi audiat.

Dan Diaconescu este audiat la IPJ Constanţa
Foto: Gândul.ro


Fostul patron OTV Dan Diaconescu a fost adus, joi după-amiază, la Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Constanţa, audierea acestuia fiind în derulare. Diaconescu a fost ridicat din Bucureşti de poliţişti, în urma unei percheziţii domiciliare.

"În continuarea cercetărilor efectuate într-un dosar penal, privind un bărbat, de 55 de ani, din municipiul Bucureşti, precizăm că este vorba de un dosar de cercetare penală constituit ca urmare a unei sesizări din oficiu, din data de 15 martie a.c., a poliţiştilor din cadrul Poliţiei municipiului Constanţa, Biroul Investigaţii Criminale", a transmis IPJ.
Anterior, IPJ Constanţa informase, printr-un comunicat de presă, că poliţişti din cadrul Poliţiei municipiului Constanţa - Biroul Investigaţii Criminale, sub coordonarea procurorului de caz de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Constanţa, au efectuat pe 6 aprilie o percheziţie domiciliară, "la locuinţa unui bărbat, de 55 de ani, din municipiul Bucureşti, într-un dosar în care sunt sesizate fapte de natură penală pe care acesta este bănuit că le-ar fi săvârşit".
Potrivit surselor DIGI24, în perioada 2020-2021, vedeta TV ar fi întreținut relații intime cu o minoră în vârstă de 15 ani și 4 luni (la acea vreme) atât în București, cât și în Constanța.  Ulterior, Dan Diaconescu ar fi făcut același lucru și cu sora geamănă a minorei. Mai mult decât atât, se speculează că bărbatul ar fi încercat să găsească o fată virgină, căreia să îi cumpere virginitatea. Dan Diaconescu ar fi crezut că a descoperit ceea ce își dorește, însă în fapt, el a fost păcălit de una dintre minore, filmat și șantajat. 
Pentru SpyNews, avocatul lui Dan Diaconescu a declarat că informațiile apărute în presă sunt complet false, însă nu a punctat adevăratul motiv pentru care vedeta TV a fost reținută:
Dan Diaconescu în acest moment are calitatea de suspect. Urmează să se deplaseze la Constanța pentru a-i fi aduse la cunoștință acuzațiile. Atunci vom afla mai multe. Totuși, rugămintea mea este să nu confundați obiectului unui dosar, se pot face cercetări cu privire la multiple infracțiuni, cu acuzațiile aduse unei persoane. În niciun caz nu este vorba despre pornografie infantilă. În niciun caz! Exclus. Am vorbit cu Dan Diaconescu și a spus că nici vorbă de așa ceva. Urmează să vedem, să ni se prezinte. Noi avem toată deschiderea ca în cel mai scurt timp să lămurim toată această poveste pe care eu o consider ca o replică a cutremurului din America, Stormy Daniels, în variantă românească. Atât s-a putut la noi, urmează să vedem.”, au fost declarațiile făcute de avocatul lui Dan Diaconescu în urmă cu puțin timp ca omul de afaceri să fie săltat de mascați.