Diana Șoșoacă: Este foarte clar că se pune la cale infectarea mea cu Covid

Unul din politicienii noi apăruți pe scena politică din România a avut parte de momente grele.

Diana Șoșoacă: Este foarte clar că se pune la cale infectarea mea cu Covid


Senatoarea AUR Diana Șoșoacă afirmă că a trecut prin momente cumplite. Cineva i-a vrut răul și a fost la un pas să ajungă la spital cu simptopme de otrăvire. Din fericire, a apelat la timp la medici și aceștia au sfătuit-o să se trateze acasă, lucru care s-a și întâmplat.

Totuși, medicul său i-a recomandat să facă un set de analize pentru identificarea de metale grele. Totul s-ar fi întâmplat în campania pentru alegerile parlamentare, perioadă destul de dificilă pentru cunoscuta avocată și în care a fost prevenită că ar putea să i se întâmple ceva rău.
”Mi s-a spus să nu mai miros florile pe care le primesc. Că sunt multe persoane ”non grata” din străinătate care au primit buchete de flori pe care erau puse niște substanțe care i-au îmbolnăvit grav sau care și mai grav… Eu nu sunt paranoică, dar mi s-a întâmplat de două ori să fiu în prag de a fi internată în acea perioadă, cu niște simptome ce păreau a fi de otrăvire.
Nu am fost la spital, am vorbit cu medicii mei și au venit acasă și mi-au făcut tratamente. Chiar mi-a spus un prieten medic ca atunci când mă liniștesc să mă duc să-mi facă niște analize pentru metale grele”, a povestit Diana Șoșoacă, potrivit Antena 3.
”Am primit în toamnă o pâine frământată frumos de niște călugărițe, arăta și mirosea ceva ce nu-ți poți închipui, și una dintre ele mi-a spus ca să nu cred că sunt otrăvită, o să mănânce ea un pic din pâine. Am spus că nu e nevoie, că eram convinsă că îmi vor binele, dar am tresărit, pentru că mi-am adus aminte de ce îmi spuseseră anumite persoane cu puțin timp înainte.
Este foarte clar că se pune la cale infectarea mea cu Covid pentru că vor avea viață grea cu mine în Parlament. Cinci persoane, din cinci direcții diferite mi-au spus să fiu atentă, mai ales copiii mei, pentru că se pregătește infectarea mea și a familiei mele cu ceva ce ar semăna cu SARS-COV-2, dar nu va fi SARS-COV-2″, a msi afirmat senatoarea AUR.