Doliu în presa românească. Cunoscutul jurnalist Florin Condurățeanu a murit

Veste proastă pentru români. Florin Condurățeanu a murit în urma unui stop cardio-respirator. Inima celebrului jurnalist a cedat luni, 28 iunie, la vârsta de 76 de ani.

Doliu în presa românească. Cunoscutul jurnalist Florin Condurățeanu a murit


Cunoscutul jurnalist Florin Condurățeanu a decedat astăzi, 28 iunie, la vârsta de 76 de ani. Din păcate, experimentatul om de televiziune a suferit un stop cardio-respirator. Surse din Poliție spun că omul de presă a fost găsit leșinat într-un birou de pe Bulevardul Ficusului.

Veste proastă pentru români. Florin Condurățeanu a murit în urma unui stop cardio-respirator. Inima celebrului jurnalist a cedat luni, 28 iunie, la vârsta de 77 de ani. Anunțul sfâșietor a fost dat de Mihai Gâdea, prezentatorul emisiunii Sinteza Zilei de la Antena 3.
"Îmi este foarte greu să vă anunț ceea ce urmează. Colegul și prietenul nostru, unul dintre cei mai minunați oameni pe care i-am cunoscut vreodată, Florin Condurățeanu, a încetat din viață. De-a lungul timpului, prin natura lucrurilor, prin natura meseriei mele, am cunoscut foarte mulți oameni. Am lucrat cu foarte mulți oameni. Nu am întâlnit pe nimeni ca Florin Condurățeanu. În urmă cu puțin timp am aflat că scumpul nostru coleg și prieten a intrat în șoc cardio-respirator și cu toții am sperat ca Florin Condurățeanu, așa cum a învins întotdeauna în profesie, în viață, să învingă și în această seară", a anunțat Mihai Gâdea.
Florin Condurățeanu, cunoscut, printre altele, pentru replica „Vă pup pe suflet!", a fost în tinerețe jurnalist sportiv, iar după anii '2000 s-a concentrat pe anchete, politică, monden, dar și emisiuni despre sănătate. 
Cel poreclit „Doctorul de suflete", considerat un mare patriot de fanii săi, a făcut parte inclusiv din fenomenul „OTV", al lui Dan Diaconescu și Partidul PP-DD, din care a mai făcut parte și jurnalistul B1 TV Tudor Barbu.