Eveniment caritabil la Sala Sporturilor din Constanța

Farul Constanța – Academia “Gheorghe Hagi”, pe 2 iunie la Sala Sporturilor, rivalitatea de pe gazon se mută în sală

Eveniment caritabil la Sala Sporturilor din Constanța


Farul Constanța – Academia “Gheorghe Hagi”, luni, 2 iunie, ora 18 Sala Sporturilor, rivalitatea de pe gazon se mută în sală.

Luni 2 iunie la ora 18 la Sala Sporturilor din Constanța va avea loc un eveniment sportiv în care juniorii de la Farul Constanța şi cei de la Academia “Gheorghe Hagi” vor fi capul de afiş, rivalitatea dintre cele două cluburi fiind bine cunoscută de către toţi constănţenii.
Pe lângă acest meci, la evenimentul de la Sala Sporturilor vor mai juca şi fotbalişti de la Universitatea “Andrei Şaguna” împotriva celor de la Fundaţia “Giovanii Boşco”.
Meciurile acestea sunt rezultatul unei colaborări eficiente între zece O.N.G-uri constănţene şi D.J.T.S Constanța (Direcţia Judeţeană de Tineret şi Sport).
Scopul acestui eveniment este de strângere a unor sume de bani pentru o fetiţă din Judeţul Constanța care are mai multe probleme medicale şi se mai şi află în căruciorul cu rotile.
Această iniţiativă susţinută de D.J.T.S Constanța dar şi de cei de la F.C.F.C. (Fotbal Club Farul Constanța), Academia “Gheorghe Hagi”, Universitatea “Andrei Şaguna” şi Fundaţia “Giovanii Boşco” recunoscută pentru acţiunile umanitare la care ia parte.