Anglia și SUA au remizat în etapa a doua a fazei grupelor de la turneul final din Qatar

Selecţionatele Angliei şi Statelor Unite au terminat la egalitate, 0-0, vineri seara, într-un meci din Grupa B a Cupei Mondiale de fotbal din Qatar.

Anglia și SUA au remizat în etapa a doua a fazei grupelor de la turneul final din Qatar


Selecţionatele Angliei şi Statelor Unite au terminat la egalitate, 0-0, vineri seara, pe Al Bayt Stadium din Al Khor, într-un meci din Grupa B a Cupei Mondiale de fotbal din Qatar.

Cele două formaţii şi-au împărţit punctele după un joc modest, cu puţine faze de poartă, în care cele jucătorii nu şi-au asumat riscuri prea mari.
Americanii, care veneau după 1-1 cu Ţara Galilor, au fost mai buni timp de o oră de joc şi au avut mai multe faze de poartă, mai ales în prima repriză.

Repriza secundă a fost mult mai săracă în faze de poartă, americanii având doar un şut mult peste poartă al lui McKennie (49), în timp ce reprezentativa Albionului s-a remarcat printr-un şut slab al lui Rashford (87), fără emoţii pentru Turner, încheind cu o ratare mare - o lovitură de cap a lui Kane (90+3), pe lângă poartă din 7-8 metri.

Clasamentul grupei B după etapa a doua:
1. Anglia – 4 puncte
2. Iran – 3 puncte
3. SUA – 2 puncte
4. Țara Galilor - 1 punct
Echipele calificate în optimi din Grupa B se vor decide pe 29 noiembrie, când vor avea loc ultimele partide: Ţara Galilor - Anglia (Ahmad Bin Ali Stadium - Ar-Rayyan, 21:00) şi Iran - SUA (Al Thumama Stadium - Doha, 21:00).