Olanda a învins Ucraina, scor 3-2, în cel mai spectaculos meci de până acum de la Euro 2020

Echipa de fotbal a Olandei a învins spectaculos formaţia Ucrainei, cu scorul de 3-2 (0-0), duminică seara, pe Stadionul Johan Cruyff din Amsterdam, în Grupa C la EURO 2020.

Olanda a învins Ucraina, scor 3-2, în cel mai spectaculos meci de până acum de la Euro 2020
Foto: @uefa.com


Olanda a câștigat cu mari emoții partida contra Ucrainei, disputată la Amsterdam. Jucătorii lui Frank de Boer au dominat copios meciul, dar după ce au condus cu 2-0 s-au văzut egalați. Totuși, batavii au găsit resurse pentru a mai marca o dată și s-au impus cu 3-2.

Portocala mecanică a înscris prin Wijnaldum (’52), Weghorst (’59) și Dumfries (’85). Ucraineanul Yarmolenko a reușit o dublă.

În etapa următoare, Olanda va întâlni Austria, la Amsterdam, iar Ucraina se va duela, la București, cu Macedonia de Nord.
Olanda câștigă cu emoții, dar pe merit și are toate șansele să obțină calificarea în optimile de finală. În celălalt meci al grupei, Austria a învins Macedonia de Nord cu 3-1, partidă jucată pe Arena Națională din București. Cele 2 echipe care au câștigat în prima etapă se vor înfrunta în cea de-a 2-a, pe 17 iunie, la Amsterdam.