Farul Constanţa - Flora Tallinn 3-0, în turul trei preliminar din Conference League

Farul Constanţa a câştigat cu scorul de 3-0 (0-0) meciul cu formaţia estoniană Flora Tallinn, disputat joi, la Ovidiu, în prima manşă a turului al treilea preliminar din Europa Conference League.

Farul Constanţa - Flora Tallinn 3-0, în turul trei preliminar din Conference League
Foto: Farul Constanța/Facebook


Echipa de fotbal Farul Constanţa a câştigat cu scorul de 3-0 (0-0) meciul cu formaţia estoniană Flora Tallinn, disputat joi, la Ovidiu, în prima manşă a turului al treilea preliminar din Europa Conference League.

În manșa tur a celui de-al treilea tur preliminar din Conference, trupa de la malul mării s-a impus cu 3-0, pe teren propriu, în fața celor de la Flora Tallinn.
Hagi i-a titularizat pe Alibec și Budescu în atacul marinarilor, iar cei doi și-au trecut numele pe lista marcatorilor, ducându-și echipa mai aproape de calificare. Diogo Queirós a fost cel care a marcat ultimul gol, ducând tabela la 3-0.
Meciul retur este programat săptămâna viitoare, joi, 17 august, de la ora 18:00.
Dacă va avansa în play-off, Farul va întâlni echipa învinsă dintre HJK Helsinki (Finlanda) și FK Qarabag (Azerbaidjan). Astăzi, în prima manșă, azerii s-au impus cu 2-1 pe teren propriu. Golurile gazdelor au fost semnate de Leandro Andrade (55) și Juninho (85), în timp ce pentru HJK Helsinki a marcat Anthony Olusanya (77).