Halep, după audierile de la TAS: Sunt foarte încrezătoare că adevărul va ieși la iveală. O să ne revedem în scurt timp

Simona Halep a declarat, vineri, la finalul audierilor care au avut loc la Tribunalul de Arbitraj Sportiv de la Lausanne (TAS), că este încrezătoare că adevărul va ieşi la iveală.

Halep, după audierile de la TAS: Sunt foarte încrezătoare că adevărul va ieși la iveală. O să ne revedem în scurt timp
Foto: Profimedia


Jucătoarea română de tenis Simona Halep a declarat, vineri, la finalul audierilor care au avut loc la Tribunalul de Arbitraj Sportiv de la Lausanne (TAS), că este încrezătoare că adevărul va ieşi la iveală şi că se va demonstra că nu s-a dopat vreodată.

"Nu pot să vă spun absolut nimic despre ce a fost la audiere. Dar pot să spun că audierea aceasta mi-a dat şansa să îmi prezint apărarea şi vreau să vă spun că încrederea mea este intactă referitoare la adevăr. Şi sunt foarte încrezătoare că adevărul va ieşi la iveală şi se va demonstra că nu am avut intenţia de a mă dopa vreodată şi nici nu m-am dopat vreodată", a spus ea conform site-ului sport.ro.
Fostul număr 1 mondial a menţionat că nu cunoaşte data la care se va pronunţa Tribunalul de Arbitraj Sportiv în cazul său. "Nu ştiu când va veni verdictul. Nu ştie nimeni", a adăugat jucătoarea.
Simona Halep îşi doreşte să revină cât mai repede pe terenul de joc.
"Îmi doresc şi aştept cu nerăbdare să mă întorc pe teren pentru că acolo vreau să fiu. Şi cu siguranţă voi încerca să fac tot ce pot", a explicat ea.
Întrebată cât de greu i-a fost în această perioadă, Halep a răspuns: "O să vorbim când o să am posibilitatea şi când o să pot să declar mai multe. O să ne revedem în scurt timp".
Tribunalul de Arbitraj Sportiv de la Lausanne a audiat-o pe jucătoarea română de tenis Simona Halep în perioada 7-9 februarie în procesul acesteia împotriva Agenţiei Internaţionale pentru Integritatea Tenisului.
Simona Halep a depus apel la Tribunalul de Arbitraj Sportiv (TAS-CAS) de la Lausanne în data de 24 octombrie, împotriva suspendării sale pe patru ani pentru dopaj. Potrivit tribunalului de la Lausanne, Halep a cerut ca decizia ITIA să fie anulată şi sancţiunea sa ''să fie redusă''.