Viitorul a fuzionat cu Farul Constanța: Ne dorim să fim cei mai buni!

Viitorul și Farul Constanța au fuzionat. Clubul din Liga 1, format în urma angajamentului dintre Gică Hagi și Ciprian Marica, va fi prezentat oficial luni, 21 iunie, în cadrul unui eveniment special.

Viitorul a fuzionat cu Farul Constanța: Ne dorim să fim cei mai buni!


Viitorul și Farul Constanța au fuzionat. Clubul din Liga 1, format în urma angajamentului dintre Gică Hagi și Ciprian Marica, va fi prezentat oficial luni, 21 iunie, în cadrul unui eveniment special. Viitorul Constanța a făcut anunțul prin intermediul unui comunicat de presă. 

Vă anunțăm cu bucurie începerea unui nou proiect în fotbalul constănțean - Împreună suntem mai puternici - prin care ne dorim să fim cei mai buni!
Luni, 21 iunie, de la ora 12.00, la Sala Viena (zona SPA) de la Hotelul Iaki din Constanța, vom organiza o conferință de presă la care vor participa, alături de toți cei implicați în acest proiect, numeroase legende ale fotbalului constănțean precum și reprezentanți ai suporterilor noștri.
Pornind de la tradiția fotbalului de la malul mării, vom îmbina trecutul cu prezentul pentru a construi viitorul și a duce această iubire a tuturor suporterilor constănțeni la nivelul pe care cu toții îl dorim", au transmis constănțenii. 
Gică Hagi pregătește un proiect foarte promițător la Constanța. Palmaresul va fi la comun, cei mai buni jucători de la Farul vor merge în Liga 1, iar „Regele" va reveni pe bancă. 
Se preconizează și investiții financiare semnificative, pentru că mai mulți oameni de afaceri, dar și autoritățile locale ar fi deschise să se implice, potrivit presei sportive. Noua entitate va evolua pe stadionul de la Ovidiu, până când CNI va construi un stadion de 18.000 de locuri la Constanța. 
Noua echipă din Liga 1 se va numi Farul Constanța, a anunțat Gică Popescu.
Gică Popescu, preşedintele Viitorului, a anunţat încă de săptămâna trecută că tratativele au intrat în linie dreaptă.
Au avansat (n.n. negocierile dintre Viitorul și Farul). Sper să se rezolve în cât mai scurt timp, în câteva ore, zilele următoare. Cred că șansele de performanță vor fi foarte mari dacă cele două echipe se unesc. Farul rămâne o echipă mare în fotbalul românesc. Cred că este cel mai bine dacă cele două echipe se vor uni.
Mereu am avut în plan să ducem acest proiect pe o treaptă superioară. Nu am putut anul trecut, dar noi vrem să facem un pas către performanță, să ducem clubul către o altă dimenisune, dar nu putem face asta singuri. Există tatonări și sperăm să facem pasul către o nouă dimensiune a clubului”, a declarat Gică Popescu, pentru prosport.ro.
Echipele lui Hagi și Marica ar putea juca pe un stadion modern la Constanța. Noua entitate ar urma să poarte numele echipei fanion a orașului, Farul, la care Hagi a jucat în tinereţe.