Foto: Incendiu la subsolul unui hotel din Mamaia Nord. Personalul s-a autoevacuat

Pompierii din cadrul ISU au fost solicitați să intervină în cazul unui incendiu care a izbucnit la subsolul unui hotel din Mamaia-Nord

Foto: Incendiu la subsolul unui hotel din Mamaia Nord. Personalul s-a autoevacuat
Foto: ISU Dobrogea


Pompierii din cadrul ISU au fost solicitați să intervină în cazul unui incendiu care a izbucnit la subsolul unui hotel din Mamaia-Nord.

Din primele informații, este vorba despre hotel Nautic, iar incendiul se manifesta la subsol unde a ars o parte din mobilier și mase plastice. De asemenea a fost afectată camera tehnică pe o suprafață de aproximativ 30 mp.
Un bărbat în vârstă de 34 de ani a fost asistat medical la fața locului, fiind usor intoxicat cu fum, dar a refuzat transportul la spital. , au ars mase plastice.
Persoanele aflate în spațiul respectiv au ieșit afară și sunt în afara oricărui pericol. Pompierii au intervenit cu două autospeciale de stingere a incendiului și un echipaj SMURD. 
„Am fost solicitati să intervenim pentru lichidarea unui incendiu izbucnit la subsolul unui hotel. Intervin 2 autospeciale de stingere și un echipaj SMURD. Din primele informații, incendiul se manifestă la subsol unde arde mobilierul, iar persoanele care erau acolo s-au autoevacuat. Hotelul are 3 etaje” transmit reprezentanții ISU Dobrogea.