George Simion: Continuarea vaccinării cu AstraZeneca e atentat la siguranţa românilor

Co-fondatorul A.U.R. George Simion este de părere că decizia autorităților de a continua vaccinarea cu AstraZeneca este un atentat la siguranța românilor.

George Simion: Continuarea vaccinării cu AstraZeneca e atentat la siguranţa românilor


Co-fondatorul A.U.R., George Simion este de părere că decizia autorităților de a continua vaccinarea cu AstraZeneca este ”un atentat la siguranța românilor”.

„Să persiști în eroare când 15 țări au suspendat AstraZeneca și să spui că beneficiile sunt mai mari ca riscurile. De unde știe? Sunt 15 țări din Europa care își protejează populația. Este un atentat la siguranța românilor să continui. De unde știe domnul Iohannis? I-a șoptit o păsărea?
Klaus Iohannis are guvernarea în mână, are și PSD-ul în mână. Vedem această stare de alertă care se continuă lună după lună în ciuda democrației. Suntem singurii care ne-am împotrivit acestei stări de alertă și o vom face în continuare. Ne trezim că suntem numiți teroriști că punem la îndoială anumite lucruri. Să bagi frica în oameni este o apucătură totalitară, de asta a ieșit Klaus Iohannis azi. Să sperie lumea. Toți românii poartă mască, dar vedem că acest virus se propagă galopant. Spune Klaus Iohannis niște gogomănii mai mari decât Viorica Dăncilă. Dar Klaus Iohannis nu este taxat. Cine-l protejează pe Klaus Iohannis? Am de multe ori senzația că suntem tratați ca ultimii sclavi, care sunt certați de părinții națiunii, de Klaus Iohannis, de Florin Câțu, care spun că nu avem voie să punem la îndoială autoritatea.
Ăsta e subiect suveranist, trebuie să producem autostrăzi, deși în PNRR nu sunt prevăzute. Ce mă interesează este ce prețuri la vaccin a negociat guvernul meu. (i se atrage atenția de către moderator că a negociat UE, nu guvernele din UE)
Eu nu cred că amenzile trebuie să fie mari, dacă nu stai mai aproape de celălalt de un metru nu trebuie să porți mască. Învrăjbesc polițiștii și jandarmii împotriva populației. Am dubii în ce privește raportarea. Văd că apar decesuri (exprimarea liderului AUR).
PSD este mână în mână care restricționează drepturi fundamentale. Cu siguranță vom vota o moțiune de cenzură care să îl dea jos pe domnul Cîțu. Până în iunie este timp ca să se reechilibreze acest decalaj pe care îl avem în Parlament”, spune liderul Aur, pentru Antena 3.