George Simion, primit cu pâine şi palincă la Zalău

George Simion a fost primit cu pâine şi palincă de aproximativ 100 de simpatizanţi la Zalău. În această perioadă, liderul AUR efectuează un turneu prin mai multe oraşe

George Simion, primit cu pâine şi palincă la Zalău
Foto: Graiul Sălajului


George Simion a fost primit cu pâine şi palincă de aproximativ 100 de simpatizanţi la Zalău, oraş în care îşi au originile Dacian Cioloș și Lucian Bode. În această perioadă, liderul AUR efectuează un turneu prin mai multe oraşe.
"Pentru prima oară, un partid din afara ‚sistemului’ le-a încurcat socotelile şi nu-i lasă să-şi facă planurile. Nu-i lasă să ne închidă în case de sărbători, nu-i lasă să ne închidă bisericile, nu-i lasă să-şi pună ei, fără puterea poporului, prim-miniştri, miniştri şi oameni pe care nu i-a ales nimeni. Voi sunteţi vaccinaţi împotriva manipulării. Nu aţi cedat chiar dacă s-au răspândit foarte, foarte multe minciuni despre noi, doar, doar să vă descurajeze, să nu puneţi ştampila pe AUR şi să alegeţi un partid al ‚sistemului’", le-a spus George Simion celor prezenţi.
George Simion le-a mulţumit simpatizanţilor din Zalău şi Cluj că au ţinut locul televiziunilor, scrie Agerpres.
"Nu abandonăm, nu cedăm şi nu trădăm. Este foarte important acest lucru, pentru că am fost trădaţi, am fost dezamăgiţi de multe ori până acum. Trebuie să schimbăm lucrurile, ca românii să recapete încredere unii în alţii. (…) O lună de zile, toată campania, nu ne-au dat la niciun post de televiziune. Am avut blocaj total. Şi acum ne arată la televiziuni non-stop. Odată că fac audienţă pe seama noastră şi după aceea că vor să ne discrediteze. Noi avem deja canalul de comunicate direct cu voi. Noi vorbim deja direct cu voi şi nu avem nevoie de televiziunile lor. (…) Voi aţi jucat rolul televiziunilor. Dacă ei nu ne-au dat la televiziunile mincinoase, voi aţi vorbit mai departe cu prietenii voştri, fie pe reţelele de socializare, fie personal şi în felul ăsta am reuşit să driblăm ‘cenzura’ care de multe ori e mai groaznică decât era în 1989", a afirmat liderul AUR.
George Simion a precizat că nu îşi doreşte să se îmbogăţească de pe urma politicii şi că, de fapt, şi-a vândut apartamentul pentru campania electorală a AUR.
„Am pus tot ce-am avut în această luptă. Am crezut nelimitat în ce avem de făcut, cred nelimitat în ce avem de făcut şi mergem până la capăt. Mi-am vândut apartamentul pe care mi l-au luat părinţii mei la 19 ani şi am pus suma ca să avem cum să facem campanie electorală, anul trecut. Mai departe voi face acelaşi lucru”, a conchis copreşedintele AUR.