Hoții s-au pus pe treabă. Fură ghivece cu flori de pe casa scărilor de bloc și terase din zona Peninsulară a Constanței

În această perioadă, florile sunt atractive, inclusiv pentru persoanele cu preocupări în domeniile infracţionale

Hoții s-au pus pe treabă. Fură ghivece cu flori de pe casa scărilor de bloc și terase din zona Peninsulară a Constanței


În această perioadă, florile sunt atractive, inclusiv pentru persoanele cu preocupări în domeniile infracţionale. Spre exemplu, azi, în jurul prânzului, doi indivizi au fost surprinși cu mai multe ghivece ornamentale cu flori.

Un martor ocular stând liniștit la o terasă sau servind masa, observă două persoane cu un cărucior de mall plin de ghivece cu flori, oprind în fața unei autoserviri, unde vroiau să vândă florile.
Martorul nostru a fost acum câteva luni victima acestora, sustrăgându-i toate florile de pe casa scării. Accesul în casa scării se face numai cu cheie, iar aceștia au spart ușa intrând prin efracție.
Cine cumpără flori de la ei sau cine îi încurajează, acest aspect îl va stabili organele competente, respectiv Secția 3 de Poliție, în a cărui rază se află Zona Peninsulară, zonă care este în mod direct afectată de aceste specimene.

Dacă vă plimbați printre terasele din Peninsulă, veți observa că unele dintre acestea nu au ghivecele la fel sau de aceeași culoare, ceea ce oferă diverse suspiciuni. Dacă se dovedește de către cei de la Poliție că din declarațiile celor care au comis aceste infracțiuni, reiese faptul că unele dintre terase au achiziționat la negru aceste ghivece, cum vor da socoteală cei implicați? Poate că unele terase, au comandat astfel de flori de la hoți, neștiind că victimele se află în același cartier. De unde a luat căruciorul?
Martorul nostru, a observat unele ghivece cu flori ce semănau cu cele de care a fost lipsit acum câteva luni, însă nu are o dovadă clară care să identifice florile în afară de impactul vizual.
Câte dintre terase au pe lista de inventar ghivecele cu flori?
Cred că de aici ar trebui să pornească domnii polițiști cu investigația. Nu este costul florilor, cât este distrugerea bunului public sau privat.
Facem apel la toți cititorii noștrii și la toți constănțenii, să sune imediat la 112 în cazul în care observă o astfel de infracțiune sau oricare alta, de distrugere sau mai gravă și să ne transmită imagini foto sau video pe adresa redacție: redactie@lumeapresei.ro sau pe WhatsApp la numărul: 0753023777. Să încercăm să fim responsabili și să facem lumea din jurul nostru mai bună!