Iohannis: Cine nu respectă normele sanitare şi restricţiile să suporte consecinţele

Preşedintele Klaus Iohannis a declarat miercuri, că persoanele care nu respectă normele şi restricţiile vor suporta consecinţele.

Iohannis: Cine nu respectă normele sanitare şi restricţiile să suporte consecinţele


Preşedintele Klaus Iohannis a declarat miercuri, făcând referire la imaginile cu fostul ministru de Interne Marcel Vela într-o cafenea, că persoanele care nu respectă normele şi restricţiile vor suporta consecinţele.

"Eu cred că toată lumea trebuie să respecte restricțiile, începând de la Președinte, la membrii Guvernului, parlamentari și așa mai departe. Cine nu respectă normele și restricțiile să suporte consecințele și cred – și cu asta vreau să închei – cred că este foarte important ca persoanele publice să dea exemple pozitive și nu exemple negative. Trebuie să ne însușim noi prima dată respectarea legii dacă dorim ca și cetățenii simpli să respecte aceste legi", a afirmat Klaus Iohannis.
În presă au apărut imagini cu Marcel Vela la o cafenea din Bucureşti care nu respecta restricţiile.
„Aceasta terasa nu are acoperis, uitati-va mai atent. O sa va dau o imagine cu acoperisul deschis. La masa am stat sub 6 persoane, am baut cafea, suc de ghimbir, in dreapta e o masa unde nu sta nimeni. Am intrat acolo spatiul era deschis fara acoperis”, a reactionat Marcel Vela, la Digi24.