Florin Cîţu: Aşa reconstruim România, avem investiţii record!

Florin Cîţu a susţinut o scurtă declaraţie de presă în care le-a mulţumit liderilor din ocaliţia de guvernare pentru suport.

Florin Cîţu: Aşa reconstruim România, avem investiţii record!


Bugetul asigurărilor sociale de stat pe anul 2021 a fost adoptat, marţi seară , în Parlament. Florin Cîţu a susţinut o scurtă declaraţie de presă în care le-a mulţumit liderilor din ocaliţia de guvernare pentru suport.

„Mulțumesc colegilor că au votat acest buget. E un buget bun, echilibrat cu care începem reconstrucția României. Nu poți face asta decât prin reformă și investiții. Sunt cele două lucruri pe care ne-am axat cu acest buget - Investiții record, jumătate din fonduri europene, și reformă, pe care mulți politicieni au tot aruncat-o în spațiul public, dar au fugit de ea. Acest buget forțează reforma. Cred că e o premieră: un buget care trece fără niciun amendament. Asta arată că suntem o coaliție puternică, pregătită să reziste 4 ani că avem de lucru”, a declarat premierul Florin Cîțu.
Parlamentul a adoptat proiectul Legii bugetului de stat pe anul 2021. Au fost 234 de voturi „pentru” şi 170 „împotrivă”. Niciun amendament la proiectul propus de Guvernul Cîțu nu a trecut. Proiectul de lege urmează să ajungă pe masa președintelui Klaus Iohannis pentru promulgare.