Iohannis: Mergeţi la vot ca să nu păţim ca în decembrie 2016, când a câştigat PSD şi a urmat coşmarul

Preşedintele Iohannis a îndemnat alegătorii să meargă la vot, ”ca să nu păţim ca în 2016, cand printr-o prezenţă scăzută a câştigat PSD”.

Iohannis: Mergeţi la vot ca să nu păţim ca în decembrie 2016, când a câştigat PSD şi a urmat coşmarul


Preşedintele Klaus Iohannis a subliniat în intervenţia sa de joi seară că românii trebuie să iasă la vot duminică pentru a nu câştiga PSD alegerile şi să se întâmple ca în 2016, când social-democraţii au preluat guvernare pentru trei ani.

E ușor de observat că în ultimele zile tot mai des auzim de sondaje. Într-un fel e bine. Cam în toate sondajele câștigător e PNL, ceea ce e un lucru bun, și eu îmi doresc să câștige PNL. Dar alegerile nu se câștigă în sondaje, ci la urne, prin vot. Vă rog să mergeți și să votați. E extrem de important. Ați fost alături de mine în 2019 în primăvară la referendum și am reușit să oprim ciopârțirea legilor justiției. Ați fost alături de mine la prezidențiale.
Mergeți la vot ca să nu pățim ca în decembrie 2016 când printr-o prezență scăzută la vot a câștigat PSD și și-a bătut joc de țară, de justiție, de investiții publice. Ați fost alături de mine, votați echipa cu care vom reconstrui România, votați pentru România normală.”, a spus Klaus Iohannis.