Ciolacu, numit vicepreşedinte al Internaţionalei Socialiste la nivelul Europei Centrale şi de Est: Mă simt onorat

Liderul PSD Marcel Ciolacu a declarat că numirea sa ca vicepreşedinte al Internaţionalei Socialiste reprezintă o nouă recunoaştere internaţională pentru stânga românească şi PSD.

Ciolacu, numit vicepreşedinte al Internaţionalei Socialiste la nivelul Europei Centrale şi de Est: Mă simt onorat


Liderul social-democrat Marcel Ciolacu a declarat că numirea sa ca vicepreşedinte al Internaţionalei Socialiste la nivelul Europei Centrale şi de Est reprezintă o nouă recunoaştere internaţională pentru stânga românească şi PSD.

Marcel Ciolacu şi-a exprimat aprecierea, sâmbătă, pe Facebook, faţă de premierul spaniol Pedro Sanchez pentru încrederea pe care i-a acordat-o pentru a fi alături de el în următorul mandat pe care îl va avea ca preşedinte al Internaţionalei Socialiste.
Îi mulțumesc premierului spaniol Pedro Sanchez pentru încrederea pe care mi-a acordat-o pentru a fi alături de domnia sa în următorul mandat pe care îl va avea ca președinte al Internaționalei Socialiste.
Acest post de vicepreședinte la nivelul Europei Centrale și de Est mă onorează și se datorează eforturilor făcute de PSD, de toți colegii mei, în ultimii ani, în interiorul familiei noastre politice social-democrate.
Este o nouă recunoaștere la nivel internațional a Partidului So

cial Democrat, după ce, în această toamnă, am obținut un post de vicepreședinte în conducerea PES prin europarlamentarul Victor Negrescu.
Rămâne cum am stabilit: PSD este partidul care a integrat România în UE și NATO.
Cu PSD la guvernare se ridică MCV și avem o șansă foarte bună să aderăm la Schengen.
Vom continua să fim aproape de toți colegii noștri social-democrați europeni pentru îndeplinirea obiectivelor noastre naționale alături și prin Internationala Socialista. Uniți și puternici pentru România!”, a transmis Marcel Ciolacu printr-un mesaj postat pe pagina de Facebook.
Prim-vicepreședinte PSD Sorin Grindeanu a transmis că prin această alegere, PSD a obținut ”recunoașterea că cel mai puternic partid de stânga din România” și „un vot de încredere pentru politicile publice şi eforturile continue ale echipei PSD”.