Loteria Română implementează plata cu cardul în toate agențiile loto

Loteria Romana a încheiat un contract cu CEC BANK S.A. având ca obiect Servicii de acceptare a plăţilor cu carduri la punctele de vânzare produse loto

Loteria Română implementează plata cu cardul în toate agențiile loto


În data de 01.02.2021 C.N. „Loteria Romana” S.A. a încheiat un contract cu CEC BANK S.A. având ca obiect Servicii de acceptare a plăţilor cu carduri prin intermediul echipamentelor POS instalate la punctele de vânzare produse loto.

În baza acestui contract, până la sfârşitul lunii februarie, se vor instala echipamente POS în agenţiile loto proprii din toată ţara, practic în 903 puncte de vânzare a produselor loteristice. În prezent, s-au redeschis aproape toate agenţiile loto pentru comercializarea biletelor de tip loto, Pronosport şi lozuri.

Implementarea platii cu cardul în toate agenţiile loto proprii este încă un pas important şi necesar în procesul de digitalizare a Loteriei Române şi o promisiune îndeplinită faţă de jucătorii noştri. Proiectul pilot demarat anul trecut privind plata cu cardul în 91 de agenţii proprii din Bucureşti şi Braşov s-a desfăşurat cu succes, cu respectarea tuturor standardelor de securitate, astfel încât a venit momentul extinderii în toată reţeaua de agenţii proprii a acestei modalităţi de plată agreată de majoritatea jucătorilor, în special în contextul sanitar actual. În plus, pentru securitatea şi rapiditatea tranzacţiilor specialiştii Loteriei Române au realizat în timp record interfaţarea aplicaţiei terminalului loteristic cu POS-ul”, a declarat Sebastian-Iacob Moga, directorul general al Loteriei Române.

În urma implementării acestui sistem de plată în toate agenţiile loto proprii, jucătorii vor putea achiziţiona produsele loteristice preferate utilizând orice tip de card emis de băncile din ţară sau din străinătate. Prin facilitatea contactless, care oferă inclusiv posibilitatea plăţii cu telefonul mobil în cazul jucătorilor care au aplicaţie de plată, pe lângă plata obişnuită cu cardul ori plata cash, se diversifică şi totodată, se îmbunătăţeşte calitatea serviciilor pe care Loteria Română le oferă jucătorilor săi venind astfel în întâmpinarea aşteptărilor şi nevoilor acestora.