Maratonul distracției continuă în acest weekend, în parcul de la Poarta 6 din Constanța

După ce săptămâna trecută ne-am antrenat în Parcul de la Casa de Cultură, „LUDIS Fest” ajunge vineri, 13 august, în Parcul din Poarta 6.

Maratonul distracției continuă în acest weekend, în parcul de la Poarta 6 din Constanța


După ce săptămâna trecută ne-am antrenat în Parcul de la Casa de Cultură, „LUDIS Fest” ajunge vineri, 13 august, în Parcul din Poarta 6. De la ora 16:00, dansăm pe cele mai noi ritmuri și descoperim lumea baschetului alături de antrenori din cadrul Academiei Club Sportiv Phoenix Constanța și voluntari.

Copiii și tinerii vor putea participa la ”Step Up Dance”, o acțiune de masă de tip flash mob, coordonată de instructuri de dans.
”Trying Basketball” este o acțiune prin care se încurajează practicarea sportului în general. Participanții vor fi inițiați în baschet de către antrenorii din cadrul Academiei Club Sportiv Phoenix Constanța și voluntarii proiectului, prin elemente de dribling și aruncări la coș.
Personajele din desene animate, ședințele de face painting și tunurile de confetti vor crea o atmosferă de neuitat.
Acțiunile din cadrul proiectului se vor desfășura până pe 4 septembrie. Vineri, 20 august, festivalul mișcării ajunge în Parcul Arheologic iar în Parcul Tăbăcărie vor avea loc două reprezentații în perioada 3-4 septembrie. Intrarea este liberă.
Proiectul „LUDIS Fest” este organizat de Academia Club Sportiv Phoenix Constanța și finanțat de Primăria Municipiului Constanța.