O simplă donație, un simplu SMS cu textul EVELINA trimis la 8832, poate fi miracolul de Crăciun!

Nicio păpușă, ciocolată și nicio jucărie nu ar valora mai mult decât sănătatea Evelinei ale cărei probleme pot fi rezolvate dacă va ajunge în străinătate pentru a fi operată.

O simplă donație, un simplu SMS cu textul EVELINA trimis la 8832, poate fi miracolul de Crăciun!


În luna sărbătorilor de iarnă, când toți ne gândim ce să dăruim mai frumos, vă întrebăm cum ar fi să dăruiți o viață mai ușoară unui copil chinuit de o afecțiune gravă. În loc de dulciuri și jucării, ați oferi o donație pentru tratamentul de recuperare al unei fetițe de numai 3 anișori, chinuită de malformațiile la mânuțe și piciorușe pe care i le provoacă artrogripoza congenitală multiplă cu care s-a născut?
Nicio păpușă, nicio ciocolată și nicio jucărie nu ar valora mai mult decât sănătatea Evelinei Hemei, ale cărei probleme pot fi rezolvate dacă va ajunge în străinătate pentru a fi operată.

Părinții copilei nu își doresc nimic altceva de Crăciun și în general decât să o vadă sănătoasă, jucându-se și ea ca un copil normal. Ar da orice să o poată ajuta, însă a strânge 18.000 de dolari din banii de concediu de maternitate și dintr-un venit de taximetrist, cu care trebuie să întreții 6 persoane... e imposibil!
"E o sumă imensă pentru familia noastră. De aceea, venim cu o rugăminte către toată lumea care poate să ne ajute, puțin câte puțin, să strângem această sumă pentru a putea să o vedem și noi mergând, alergând, jucându-se așa cum fac copiii de vârsta ei. Este foarte foarte greu să îți vezi copilul în suferință și neputință", a povestit Olga Hemei, mama fetiței.
Suferința și neputința familiei Hemei pot fi alungate prin ajutorul nostru, al celor care putem oferi în dar... o șansă în plus la sănătate pentru Evelina. Asociația „Salvează o inimă” a demarat o campanie de donații prin SMS. Un singur mesaj de 2€ cu textul „Evelina” trimis la numărul 8832 poate înfăptui minunea de Crăciun la care 
această familie speră cu toată ființa.
Împreună, acum, în luna sărbătorilor, când toți suntem chemați să fim mai buni, mai darnici, să ne ajutăm aproapele, să ne pese și de cel oropsit, putem să oferim cel mai frumos cadou unui copil nevinovat: șansa la sănătate, la normalitate, la o viață lipsită de chin și limitări.
Evelina trebuie să aibă libertatea de a se mișca, de a merge, de a se juca și de a crește sănătos. Ce a fost până acum imposibil pentru această familie poate fi posibil pentru noi, prin orice donație făcută în conturile Asociației „Salvează o inimă”.