Orban: Criza politică se datorează exclusiv lui Klaus Iohannis și a slugilor lui din PNL. Florin Cîțu, somat să-și dea demisia

Fostul președinte al PNL și al Camerei Deputaților l-a acuzat pe Klaus Iohannis că a provocat criza politică doar pentru a câștiga un război politic, respectiv pentru a susține echipa lui Cîțu.

Orban: Criza politică se datorează exclusiv lui Klaus Iohannis și a slugilor lui din PNL. Florin Cîțu, somat să-și dea demisia


Fostul președinte al PNL și al Camerei Deputaților l-a acuzat pe Klaus Iohannis că a provocat criza politică doar pentru a câștiga un război politic, respectiv pentru a susține echipa lui Cîțu. De asemenea, Orban a dezvoalat intenția lui Klaus Iohannis, de a controla justiția din România. În cadrul discursului său, Orban i-a cerut demisia lui Florin Cîțu.

”Ambiţia bolnavă de a controla numirile procurorilor şi de a impune la şefia PNL un om care nu mai are nicio şansă să fie premier sunt cauzele care au dus la criza politică. Solicit public demisia din funcţia de preşedinte al PNL a lui Florin Cîţu”, a spus Orban, el menţionând că premierul a demonstrat că nu are nicio urmă de responsabiliate şi a execuat ordinele politice şi este o frână în calea negocierilor pentru o majoritate.
Orban a spus că ar cere şi demisia preşedintelui Klaus Iohannis, însă ştie că o va face degeba. ”Îl somez să-şi aducă aminte că e preşedintele României. Iohannis să înceteze bătaia de joc la adresa românilor”.