Pacientă moartă de Covid, legată și bătută de angajaţii spitalului! Tatăl victimei a făcut plângere penală!

Situaţie revoltătoare la Gorj. Din primele informaţii, se pare că femeia a avut parte de un tratament inuman cât timp a fost internată în spital.

Pacientă moartă de Covid, legată și bătută de angajaţii spitalului! Tatăl victimei a făcut plângere penală!
Foto: Romania TV


Situaţie revoltătoare la Gorj. Din primele informaţii, se pare că femeia a avut parte de un tratament inuman cât timp a fost internată în spital. Rudele acesteia acuză faptul că a fost bătută de angajaţii insituţiei medicale. Procurorii Parchetului de pe langă Judecătoria Targu-Jiu anchetează moartea pacientei, confirmată cu COVID.

Tatăl victimei a depus plângere penală și a reușit să facă și câteva filmări înainte ca femeia să moară. Pacienta, în vârstă de 52 de ani, a decedat în luna septembrie, anul trecut și pentru că a fost confirmată cu SARS-CoV-2 nu i s-a efectuat necropsia. A fost băgată într-un sac pe care era scris COVID și înhumată după reguli stricte.
„Avea foarte mari durere şi atunci s-a hotărât să cheme ambulanţa. A fost ridicată de acasă şi trimisă la Urgenţe. Acolo, i-a făcut investigaţiile de riguare şi au spus că este suspectă de COVID. A fost trimisă la spitalul Dobriţa, unde atunci era spital suport COVID. A fost internată şi pusă singură într-un salon. Au încuiat-o şi au lăsat-o de izbelişte fără să îi dea niciun fel de tratament medicamentos.
Fata mea avea foarte mari dureri pentru că avea şi dureri incurabile. A doua seară, pentru că cerea calmante şi medicamente pentru boala pe care o avea. O asistentă, sau mai multe, în loc să o ajute, au legat-o de pat. Dimineaţa am luat legătură cu managerul şi la insistenţele mele s-a dus la fata mea. Nu i s-a acordat niciun fel de ajutor. A treia zi am făcut un demers la DSP şi după o săptămână am primit o înştiinţare că nu există fapta. Am făcut o plângere penală la procuratura generală, iar ancheta e încă în desfăşurare.”, a spus tatăl femeii, pentru România TV.