Polaris susţine Ziua Naţională a Curăţeniei

Duminică, 29 iunie Polaris se alătură Zilei Naţionale a Curăţeniei. Această acţiune se va desfăşura pe malul lacului Tăbăcărie

Polaris susţine Ziua Naţională a Curăţeniei


Duminică, 29 iunie, ora 10:00, Polaris se alătură Zilei Naţionale a Curăţeniei. Această acţiune face parte din proiectul “Let’s do it, Danube” şi se va desfăşura pe malul lacului Tăbăcărie, iar punctul de întâlnire al voluntarilor va fi zona din faţa bisericii Sf. Mina (biserica de lemn). Voluntarii care doresc să participe la această actiune se pot înscrie pe website-ul “Let’s do it, Romania!”, zona Constanţa: http://www.letsdoitromania.ro/harta-puncte-inregistrare/constanta.

Anul acesta, compania Polaris are dublă implicare în această acţiune: participă atât în calitate de partener logistic, precum şi în calitate de voluntar prin prezenţa personalului de birou. Astfel, Polaris va salubriza alături de voluntari în arealele naturale unde nu prestează servicii ca operator de salubritate.
Calitatea de partener logistic îndeplinită de Polaris în cadrul acestei acţiuni presupune colectarea sacilor cu deşeuri din zonele indicate de către organizatorii acestei acţiuni, precum şi echiparea voluntarilor cu saci, mănuşi şi tricouri. După colectarea sacilor, aceştia vor fi transportaţi la staţia de sortare pentru a se realiza separarea deşeurilor pe categorii. Deşeurile reciclabile vor fi valorificate, iar fracţia care nu poate fi valorificata va fi transportată la rampa ecologică.
În cadrul proiectului “Let’s do it, Danube!”, Polaris susţine Ziua Naţională a Curăţeniei pentru cel de-al 5-lea an consecutiv. Prin implicarea în cadrul acestui proiect, Polaris participa în mod activ la dezvoltarea sustenabila a mediului, promovând un comportament responsabil atât în rândul cetăţenilor, precum şi în rândul angajaţilor săi. Protejarea mediului înconjurător şi responsabilizarea cetăţenilor sunt valori comune cu care se identifica proiectul “Let’s do it, Danube!” şi compania Polaris.