Ponta: Pro România nu votează prelungirea stării de alertă și nu regretă niciodată că a votat mereu împotriva Guvernului Orban

Victor Ponta, anunţă că parlamentarii formaţiunii nu vor vota prelungirea stării de alertă, el catalogând demersurile Guvernului drept "manevre antinaţionale”

Ponta: Pro România nu votează prelungirea stării de alertă și nu regretă niciodată că a votat mereu împotriva Guvernului Orban


Preşedintele Pro România, Victor Ponta, anunţă că parlamentarii formaţiunii nu vor vota prelungirea stării de alertă, el catalogând demersurile Guvernului drept "manevre antinaţionale”, al căror rol ar fi acela de a "ţine populaţia României speriată şi ameninţată” pentru ca alegerile să aibă loc "cât mai repede”.

Azi la ora 15 s-a încheiat faimoasa achiziție de 50 de milioane de euro. Eu am împărțit la pensia minimă și mi-au dat 250.000 de pensionari. S-a schimbat la licitația aia, să nu mai fie pe legislație europeană, e mască facială tip, adică putem să le facem și noi. Din acest motiv eu și Pro România nu le-am votat guvernul, nici starea de urgență, iar joi nu le vom vota nici starea de alertă, pentru că nu are legătură cu sănătatea românilor. (...) Cred că și domnul Tăriceanu va vota împotriva. Nu știu ce face PSD, nu e treaba mea. Eu explic oamenilor că din toată UE, România a rămas singură țară cu restricții sporite. Dacă mergem acum la Paris sau Roma și intrăm la restaurant. Orice om întreabă cum de au crescut cazurile în starea de alertă. Păi atunci hai să o scoatem, poate scad”, a declarat Victor Ponta în direct la România TV. 
Dupa ce Raed Arafat era criminal, acum doar el vorbeste, nu mai sunt ministri pe acolo, nu mai e nimeni", a spus Victor Ponta.
"Cred ca si domnul Tariceanu va vota impotriva. Nu stiu ce face PSD, nu e treaba mea. Eu explic oamenilor ca din toata UE, Romania a ramas singura tara cu restrictii sporite. Daca mergem acum la Paris sau Roma si intram la restaurant. Orice om intreaba cum de au crescut cazurile in starea de alerta. Pai atunci hai sa o scoatem, poate scad. Pe site-ul OMS exista si sectiune cu numar de teste efectuate. Americanii fac 200.000, Germania face 100.000, la noi merge zici ca e cocoasa, sus-jos. Pai de ce, domnule? Daca sunt multe cazuri la Brasov, de ce imi pui stare de alerta la Mangalia si Constanta? Pe domnul Vela nu l-am mai vazut, mi-e si dor de el. La vama nu e. O fata se duce la politie, reclama un viol, nu se intampla nimic, or zice ca tot Dragnea e de vina si pentru asta?", a completat Ponta.
Ponta a explicat că, în opinia Pro România, Guvernul Orban este unul "antinaţional" şi că actualul Executiv "rămâne în funcţie pentru a fi sigur că economia românească este distrusă şi îngenuncheată în perioada următoare”. 
Ponta a precizat că nu a regretat niciun moment că a votat "mereu împotriva Guvernului Orban".