Prefectul George Niculescu implicat într-un accident rutier, în drum spre Lumina

prefectul jude╚Ťului Constan╚Ťa, George Niculescu a fost implicat ├«ntr-un accident rutier, pe raza municipiului Constan╚Ťa, ├«n timp ce se afla ├«n ma╚Öina institu╚Ťiei

Prefectul George Niculescu implicat într-un accident rutier, în drum spre Lumina


Prefectul jude╚Ťului Constan╚Ťa, George Niculescu a fost implicat într-un accident rutier, pe raza municipiului Constan╚Ťa, în timp ce se afla în ma╚Öina institu╚Ťiei, în drum spre inaugurarea unui sens giratoriu la Lumina. 

Accidentul a avut loc pe bulevardul Mircea cel B─âtrân cu strada Ion Ra╚Ťiu, zona Victoria. Prefectul nu era la volan, se afla pe bancheta din spate. La semafor, ╚Öoferul a p─âtruns pe culoarea verde îns─â, în intersec╚Ťie, autoturismul a fost lovit de un autovehicul, fiind proiectat într-un alt autoturism. În urma accidentului, o persoan─â a fost r─ânit─â.
George Niculescu a coborât din ma╚Öin─â, a sunat la 112 ╚Öi s-a dus la autoturism. Dup─â ce au aflat dispecerii 112 c─â celalalt ╚Öofer nu a r─âmas încarcerat, pompierii l-au sf─âtuit prin telefon pe prefect cum s─â scoat─â victima din ma╚Öin─â. ╚śoferul are aproximativ 50 de ani.
Prefectul va merge la inaugurarea sensului giratoriu din Lumina cu un alt autoturism. (Sursa foto: Ziua de Constan╚Ťa)