Primăria Constanța amenajează o nouă parcare cu aproximativ 500 de locuri

Primăria Constanța amenajează o nouă parcare cu aproximativ 500 de locuri. Aceasta este amplasată pe strada Tulcei, în zona școlii 36. Echipele de muncitori lucrează acum la pregătirea suprafeței

Primăria Constanța amenajează o nouă parcare cu aproximativ 500 de locuri


Primăria Constanța amenajează o nouă parcare cu aproximativ 500 de locuri. Aceasta este amplasată pe strada Tulcei, în zona școlii 36.

Echipele de muncitori lucrează acum la pregătirea suprafeței. Acum o săptămână, echipele municipalității au finalizat lucrările la parcarea cu 320 de locuri amenajată între străzile Ștefăniță Vodă – Dionisie cel Mic.
Venim cu vești bune pentru locuitorii orașului, o nouă parcare cu peste 470 de locuri, destinată celor care locuiesc în zona delimitată de străzile Badea Cârțan și Tulcei. Amenajarea este completă cu zone dedicate pentru pietoni, zone speciale pentru persoanele cu dizabilități dar și amenajări urbanistice acolo unde ne permite locația. Primăria Municipiului Constanța lucrează permanent la proiecte care să răspundă nevoilor locuitorilor orașului”, a precizat Daniel Vlăescu,șef serviciu tehnic SC Confort Urban. 
În acest moment, echipele de specialiști execută lucrări de amenajare a suprafețelor. Urmează refacerea stratului de fundare în vederea aplicării asfaltului. Concomitent vor fi amenajate trotuare, borduri, alei de acces și spații verzi.