Felix Stroe a demisionat de la conducerea RAJA Constanța

După ce a condus RAJA Constanța timp de 17 ani, Felix Stroe a demisionat, în cursul zilei de astăzi, din funcţia de director general al companiei de apă RAJA SA.

Felix Stroe a demisionat de la conducerea RAJA Constanța


După ce a condus RAJA Constanța timp de 17 ani, Felix Stroe a demisionat, în cursul zilei de astăzi, din funcţia de director general al companiei de apă RAJA SA. Potrivit reprezentanţilor regiei, acesta ar fi solicitat demisia “din motive de sănătate”.

"Începând cu data de 1 octombrie, a.c., mi-am dat demisia. Am apreciat că după atâția ani de muncă merit un pic de odihnă. Am avut probleme de sănătate. Acum un an și jumătate am făcut șase operații grele și cred că merit un pic de odihnă. Așa am luat această decizie. În locul meu va rămâne directorul adjunct, Aurel Presură, până vor hotărâ acționarii", a precizat Felix Stroe.
Reamintim că, după alegerile din 27 septembrie, Mihai Lupu este noul președinte al Consiliului Județean Constanța, cu 37,42% din voturi (101.874 voturi).
PNL a obținut cele mai multe voturi și la Consiliul Județean - 36,11% (97.295 de voturi).
Felix Stroe, candidatul PSD-ALDE-PNȚCD-ADER, a obținut un procent de 25,25% (68.746 de voturi) și Remus Negoi, candidatul USR-PLUS, 13,52% (36.814 voturi).