Rareş Bogdan, despre alianţa PNL – PSD: E făcută strict pentru interesul național

Prim-vicepreședintele PNL Rareş Bogdan, a recunoscut că alianţa liberalilor cu PSD este una nefirească deoarece a fost realizată strict pentru interesul național al României.

Rareş Bogdan, despre alianţa PNL – PSD: E făcută strict pentru interesul național


Prim-vicepreședintele PNL Rareş Bogdan, a recunoscut că alianţa liberalilor cu PSD este una "nefirească" deoarece a fost realizată "strict pentru interesul național al României".

Suntem extrem de maturi și, chiar dacă am trecut cu greu peste declarații făcute, peste credințele noastre, peste sufletul nostru, am considerat că în acest moment România are nevoie de o majoritate stabilă.
Ea este nefirească. Tot ceea ce am spus eu, președintele Iohannis, Florin Cîțu, liderii noștri de-a lungul timpului nu retragem pentru că nu avem niciun motiv să retragem. E pur și simplu o alianță care e făcută strict pentru interesul național al României în acest moment.
Nu este iubire, nu este nici amăgire, nu suntem nici îndrăgostiți și nici nu îi iubim pe cei din PSD, nici ei pe noi. În schimb, suntem extrem de maturi și, chiar dacă am trecut cu greu peste declarații făcute, peste credințele noastre, peste sufletul nostru, am considerat că în acest moment România are nevoie de o majoritate stabilă.
Am privit ce se întâmplă în nordul României și ce e foarte previzibil că se va întâmpla, am văzut ce se întâmplă în zona noastră din punct de vedere geopolitic, am văzut ce se întâmplă din punct de vedere al celor 29,4 miliarde care înseamnă un adevărat Plan Marshall pentru România”, a declarat Rareş Bogdan, duminică seară, pe B1 TV.