Răsăuțeanu: Dezastrul produs de incompetenții de la conducerea orașului nu mai poate fi trecut cu vederea!

Liderul consilierilor locali ai PSD, Costin Răsăuțeanu, lansează un atac dur la adresa conducerii administrației publice locale.

Răsăuțeanu: Dezastrul produs de incompetenții de la conducerea orașului nu mai poate fi trecut cu vederea!


Liderul consilierilor locali ai PSD, Costin Răsăuțeanu, lansează un atac dur la adresa conducerii administrației publice locale. Acesta critică modul cum au fost propuse proiectele fără să respecte legea și felul cum arată Constanța, care este paralizată și guvernată de grupuri de interese care parazitează orașul.

„7 luni. Atât a durat frăția incompetenței Chițac-PNL-USR. Eșecul administrației PNL-USR s-a dovedit astăzi când orașul nostru era să fie lăsat pur și simplu de izbeliște! Domnule Chițac, constănțenii au putut să vadă cum arată ipocrizia, lipsa de maturitate și nepăsarea actualei administrații. Ați propus, din nou, proiecte care nu respectă legea! Este inadmisibil! Dezastrul produs de incompetenții care se află la conducerea orașului nu mai poate fi trecut cu vederea! Constanța arată groaznic, Constanța este paralizată, Constanța este guvernată de grupuri de interese care parazitează orașul.
Grupul consilierilor PSD a votat pentru toate proiectele de interes local, a votat pentru Constanța și constănțeni. Am votat pentru proiectele demarate de administrația PSD. Vom pune întotdeauna interesul orașului și al constănțenilor înaintea interesului personal sau de partid. Acesta este spiritul unei clase politice responsabile și mature!, a scris Constin Răsăuțeanu pe pagina de Facebook.