Răsăuțeanu: Nu mai stați degeaba, domnule primar! Antreprenoriatul constănțean din zona HORECA este în moarte clinică!

Costin Răsăuțeanu îi solicită primarului Vergil Chițac să ia măsuri pentru a ajuta sectorul HORECA, aflat în moarte clinică după anularea voucherelor de vacanță

Răsăuțeanu: Nu mai stați degeaba, domnule primar! Antreprenoriatul constănțean din zona HORECA este în moarte clinică!


Costin Răsăuțeanu, liderul de grup al consilierilor locali social-democrați constănțeni, trage un semnal de alarmă în privința eliminării voucherelor de vacanță din sistemul bugetar.

Răsăuțeanu îi solicită primarului Vergil Chițac să ia măsuri pentru a ajuta sectorul HORECA, aflat „în moarte clinică” după anularea voucherelor de vacanță de către guvernul PNL. De asemenea, consilierul local îî solicită edililui Constanței, să ia atitudine și să se bată pentru orașul Constanța. 
"Nu mai stați degeaba, domnule primar! Antreprenoriatul constănțean din zona HORECA este în moarte clinică! Oamenii asteaptă măsuri de sprijin, nu să blocați autorizațiile de funcționare în Mamaia și satul de vacanță! Cereți Guvernului PNL-USR – unul departe de a fi în interesul românilor și care vine de-a valma cu măsuri periculoase și inconștiente – să se oprească! Anularea voucherelor de vacanță este o decizie proastă, menită să îngroape turismul românesc. Este nevoie ca acești bani sa fie infuzați in economia turismului constănțean! Vă mai aduc aminte, domnule primar, orașul Constanța este un oras turistic și va avea de suferit din cauza măsurilor devastatoare luate de acest guvern! Voucherele de vacanță reprezintă oxigen și un exemplu de succes pentru sustinerea turismului local și a întreprinzătorilor HORECA. Este vital ca această măsură să rămână și în 2021 ca o sursă de supravietuire pentru litoralului nostru. Nu, nu este un moft, este o normalitate în acest context de criză. Va solicit de urgență să luați atitudine și să vă bateți pentru orașul nostru! Fiți partenerul mediului de afaceri! Nu contribuiți la sufocarea celei mai importante surse de venit a orașului nostru!", a scris Răsăuțeanu pe Facebook.