Răsăuțeanu: Nu vă puteți juca de-a v-ați ascunselea cu obiectivele turistice ale orașului

Costin Răsăuțeanu a reacționat la decizia administrației locale Constanța de a demonta roata panoramică. Acesta spune că este o decizie pripită și puerilă.

Răsăuțeanu: Nu vă puteți juca de-a v-ați ascunselea cu obiectivele turistice ale orașului


Consilierul local, Costin Răsăuțeanu a reacționat la decizia administrației locale de a demonta Roata Panoramică de la Poarta 1. Acesta spune că Roata Panoramică trebuie să rămână un punct de atracție turistică, iar decizia este pripită și puerilă, lipsită de orice perspectivă.

"Este un obiectiv turistic deja consacrat al orașului nostru, salutat cu entuziasm de miile de turiști în vara anului trecut. Este un punct de atracție menit să mute atenția pe zona istorică a Constanței, pe faleza Cazinoului, dar și Portul Turistic.
Într-un anunț postat astăzi via Facebook, conducerea primăriei propune desființarea acesteia, invocand “obturarea vizibilității către mare“. Vă vine să credeți? Sper că a fost o exprimare nepotrivită sau este pur și simplu o decizie pripită și puerilă, lipsită de orice perspectivă și urmă de profesionalism! Denumirea însăși face referire la panoramă! 
Obiectivul a fost acela de a putea avea de la înălțime o vedere cuprinzătoare asupra orasului și a mării.
Este lipsă de bun simț și respect față de constănțeni și de turiști! Puteți găsi un loc potrivit pentru a păstra acest obiectiv turistic. Trebuie doar să vreți!
Nu vă puteți juca de-a v-ați ascunselea cu obiectivele turistice ale orașului!", a scris Răsăuțeanu pe Facebook.