Românii fac deja rezervări pentru Crăciun și Revelion, unele programe sunt sold-out

Românii fac deja rezervări pentru Crăciun și Revelion, unele programe fiind deja sold-out. Un touroperator înregistrează o creștere de 40% a rezervărilor pentru sărbătorile de iarnă față de anul trecut.

Românii fac deja rezervări pentru Crăciun și Revelion, unele programe sunt sold-out


Românii fac deja rezervări pentru Crăciun și Revelion, unele programe fiind deja sold-out. Un touroperator înregistrează o creștere de 40% a rezervărilor pentru sărbătorile de iarnă față de anul trecut.

Înscrierile pentru cele 33 de programe de Crăciun și Revelion organizate de DAL Travel au început, o parte dintre ele fiind deja sold-out. În plus, în prezent, se lucrează la alte 20 de programe spectaculoase pentru aceste perioade, inclusiv programe care combină sărbătorile de Crăciun și Revelion.
Dincolo de frumusețea și de magia pe care o aduc sărbătorile de iarnă, românii demonstrează că planificarea timpurie este cheia pentru o vacanță perfectă. Deși mai sunt aproape 6 luni până la Crăciun și Revelion, rezervările pentru aceste programe au înregistrat deja o creștere remarcabilă de 40% în comparație cu aceeași perioadă a anului trecut. acest aspect subliniază dorința și entuziasmul românilor de a petrece sărbătorile de iarnă într-un mod memorabil. 
Propunerile diverse ale celor 33 de programe de Crăciun și Revelion cuprind circuite prin Piețele de Crăciun în orașele europene, destinații exotice și îndepărtate, croaziere, orașe cosmopolite pline de lumină și viață, precum și insule exotice. Fiecare program a fost atent conceput pentru a oferi o experiență autentică, însoțită de confort și servicii de calitate. Alături de destinații europene, sunt solicitate destinații din America Centrală și de Sud, din Extremul Orient, din Orientul Apropiat, de pe continentul african, din Australia, dar și croaziere, care constituie un produs turistic ce înregistrează o creștere mare a cererii.

„Românii au înțeles importanța de a-și planifica vacanțele pentru sărbătorile de iarnă cu mult timp înainte, în special pentru perioada Revelionului. Observăm că turiștii români aleg destinații diverse de pe întregul mapamond și au încredere în consultanța și expertiza agențiilor de turism. Suntem bucuroși să le oferim o gamă variată de programe pentru a le îndeplini visele și a le crea amintiri de neuitat. Există o cerere din ce în ce mai mare din partea turiștilor pentru perioada sărbătorilor de iarnă în toată lumea, așa că este esențial ca turiștii români să rezerve din timp destinația dorită, pentru a fi siguri că vor reuși să ajungă acolo. Observăm că din ce în ce mai mulți turiști români preferă experiențe culturale și circuite, demonstrând o educație turistică în alegerea destinației și a momentului optim pentru rezervări”, declară Daniela Nedelcu, director general DAL Travel.
Românii sunt interesați de destinațiile din America Centrală și de Sud, din Extremul Orient, din Orientul Apropiat, de pe continentul african și din Australia.

Cele mai populare destinații sunt Asia, Marea Caraibilor, Londra, Cambodgia, Costa Rica, Turcia și Iordania.
Tarifele pornesc de la 1200 de euro de persoană și pot ajunge la circa 6000 de euro, în funcție de complexitatea pachetului turistic, de distanță și de destinație. Toate cazările sunt asigurate la hoteluri atent verificate, pachetele turistice incluzând transportul cu avionul, serviciile la sol, ghizi locali și însoțitor de grup român.