S-a dat startul în cea de-a doua etapă a Samsung Romania Cup: Regatta Lufthansa Regina Maria

Peste 30 de yachturi au luat dimineață startul într-una dintre cele mai mari regate organizate în acest an pe litoralul românesc

S-a dat startul în cea de-a doua etapă a Samsung Romania Cup: Regatta Lufthansa Regina Maria


Peste 30 de yachturi au luat dimineață startul într-una dintre cele mai mari regate organizate în acest an pe litoralul românesc, etapa a doua a Samsung România Cup, secțiune offshore, organizată de către Yacht Club Regal Român, împreună cu Life Harbour Limanu.

Startul în cea de-a doua etapă a Samsung Romania Cup: Regatta Lufthansa Regina Maria, face parte din cea mai importantă competiţie cu vele înscrisă în calendarul sportiv al Federaţiei Române de Yachting, la secţiunea offshore.
Regatta include cea mai lungă cursa offshore de-a lungul litoralului românesc, cu plecare din Portul Tomis Constanta spre Costineşti – Mangalia – portul Limanu. A doua zi de regatta va cuprinde curse inshore în raza portului Mangalia.
Programul evenimentului a început vineri seara, 27 iunie a.c., cu şedinta tehnică, iar cursa propriu-zisă a început a doua zi, sâmbăta de la ora 11:30 din rada Portului Tomis, competitorii luând apoi imediat cap compass către Mangalia. Traseul are o lungime de aproximativ 24 mile nautice. Seara, începând cu orele 21:00, participanţii au fost aşteptaţi la o petrecere surpriză în incinta marinei LifeHarbour Limanu.