Simion, despre comasarea alegerilor: O idee nebunească, neconstituţională; vom organiza proteste

Preşedintele AUR, deputatul George Simion, a criticat posibilitatea comasării alegerilor, despre care a spus că ar fi neconstituţională, şi a anunţat că partidul pe care îl conduce va organiza proteste.

Simion, despre comasarea alegerilor: O idee nebunească, neconstituţională; vom organiza proteste


Preşedintele AUR, deputatul George Simion, a criticat, miercuri, posibilitatea comasării alegerilor, despre care a spus că ar fi "neconstituţională", şi a anunţat că partidul pe care îl conduce va organiza proteste în cursul acestei zile la toate sediile judeţene ale PSD.

"Domnul Marcel Ciolacu continuă instaurarea dictaturii, împreună cu prietenul lui, fostul general Ciucă, merg înainte cu această idee nebunească, care o să creeze doar haos în ţară (...). PSD nu este pe primul loc în preferinţele românilor, altfel nu ar mai face ce fac, nu ar mai încerca această comasare neconstituţională. Sunt multiple motive date chiar de ei în cererea de neconstituţionalitate din 2012, în declaraţiile publice pe care şi Alina Gorghiu şi Marcel Ciolacu le-au făcut. Nu este oricine în momentul ăsta Alina Gorghiu în statul român, este ministrul Justiţiei. Ea a zis că această comasare este neconstituţională", a susţinut Simion, la o conferinţă de presă.
El a adăugat că AUR va organiza proteste la toate sediile judeţene ale PSD.
"O să organizăm astăzi proteste la toate sediile judeţene ale PSD, iar formele noastre de manifestare vor respecta aceleaşi limite pe care şi ei le respectă sau nu le respectă, pentru că dacă nu mai avem Constituţie, nu mai avem legi, înseamnă că orice este permis. Şi dacă aşa crede domnul Marcel Ciolacu, doar pentru că are majoritate vremelnică în momentul ăsta în Camera Deputaţilor şi Senat, că orice este permis, o să ne adaptăm la noua realitate socio-politică", a conchis Simion. (Agerpres.ro)