Șoșoacă despre sfatul primit de la IPS Teodosie: Ai destin de jertfă și te opui, nu e bine să te opui!

Senatoarea Diana Șoșoacă a declarat, că poate n-ar fi ajuns la acest nivel în politică dacă nu ar fi ascultat de sfatul dat de Înalt Prea Sfințitul Teodosie.

Șoșoacă despre sfatul primit de la IPS Teodosie: Ai destin de jertfă și te opui, nu e bine să te opui!


Senatoarea Diana Șoșoacă a declarat, că poate n-ar fi ajuns la acest nivel în politică dacă nu ar fi ascultat de sfatul dat de arhiepiscopul Tomisului, Înalt Prea Sfințitul Teodosie.

Șoșoacă a mai precizat că tocmai rolul pe care și l-a asumat o face să meargă mai departe și că nu exclude nici posibilitatea de a candida la cea mai înaltă funcție în stat.
"Mi-aduc aminte ce mi-a spus Înalt Prea Sfințía Sa Teodosie când mi-a dat binecuvântarea să intru în poltică: Acceptăți-i destinul de jertfă, îți spun că mi-a spus “acceptă-ți destinul de jertfă, îți spun că ai destin de jertfă și te opui, nu e bine să te opui. Ai un drum greu, acceptă-l și eu îți dau binecuvântarea! Eu i-am spus că nu vreau să intru în politică și mi-a spus că de aici au făcut cât ai putut, numai dacă vei fi acolo (în Parlament - N.R.) ne mai poți ajuta", a afirmat Diana Șoșoacă.
Senatoarea a mai spus că există planuri pentru constituirea unei noi formațiuni politice care să coaguleze cea mai mare parte a forțelor naționaliste, însă nu a oferit foarte multe detalii.
De asemenea, Șoșoacă a afirmat că, în ciuda faptului că nu s-a gândit foarte profund la acest lucru, nu exclude posibilitatea unei candidaturi la alegerile prezidențiale.
"Nu m-am gândit eu, dar s-a gândit o parte a poporului român, dar am înțeles că trebuie să ai legături externe foarte mari. Cred că ar fi pentru prima dată când un om fără legături cu serviciile, fără legături externe, ar ajunge președintele României. Și, ca să parafrazez un mare politician, dacă mi-o vor cere, o să o fac!", a declarat Diana Șoșoacă la Realitatea PLUS.