Spania a terminat la egalitate cu Germania, scor 1-1

Selecţionatele Spaniei şi Germaniei au terminat la egalitate, scor 1-1, duminică seara, pe Al Bayt Stadium din Al Khor, într-un meci din Grupa E a Cupei Mondiale de fotbal din Qatar.

Spania a terminat la egalitate cu Germania, scor 1-1


Selecţionatele Spaniei şi Germaniei au terminat la egalitate, 1-1 (0-0), duminică seara, pe Al Bayt Stadium din Al Khor, într-un meci din Grupa E a Cupei Mondiale de fotbal din Qatar.

Rezultat echitabil între cele două foste campioane mondiale, după golurile marcate de Alvaro Morata (62), respectiv Niclas Fuellkrug (83). Cele două formaţii veneau după debuturi complet diferite.
Germania, a reuşit să înscrie în min. 40, prin Rudiger, din centrarea lui Kimmich, dar golul a fost anulat pentru ofsaid. Tot Rudiger a semnat o altă ocazie a Mannschaft-ului (45), cu un şut din unghi, reţinut în doi timpi de Simon.

Spaniolii au început mai bine prima repriză, având posesia și situațiile mai periculoase, în ciuda puținelor șuturi pe spațiul porții. Golul a venit abia în minutul 62, când Alvaro Morata a deviat excelent în plasă centrarea lui Jordi Alba.

În minutul 83 atacantul lui Werder Bremen a restabilit egalitatea, cu un șut puternic din interiorul careului, după o fază creată de Musiala.

Șansa Germaniei ar fi Spania să câștige cu Japonia. Nici un egal în acel meci nu i-ar scoate pe nemți din cărți, dar în acest caz vor tebui să câștige la minim două goluri diferență cu Costa Rica.

Reprezentativa din America Centrală are și ea șansa ei, care este aceea de a câștiga în fața Germaniei.
Germania nu a reuşit să treacă de faza grupelor la CM 2018, în Rusia.
Clasamentul grupei E:
1.Spania - 4 puncte (8-1)
2.Japonia - 3 puncte (2-2)
3.Costa Rica - 3 puncte (1-7)
4.Germania - 1 punct (2-3).