Preotul Crauciuc-Cabur Imanuel-Liviu din Iași a fost găsit spânzurat în locuința sa

Un preot de 42 de ani din Coarnele Caprei a fost găsit fără suflare în podul locuinței sale din Iași.

Preotul Crauciuc-Cabur Imanuel-Liviu din Iași a fost găsit spânzurat în locuința sa
Foto: Facebook


Un preot de 42 de ani din Coarnele Caprei a fost găsit decedat în podul locuinței sale din municipiul Iași. Preotul Crauciuc-Cabur Imanuel-Liviu locuia în municipiul Iaşi şi a fost găsit fără suflare joi seară, 10 decembrie, în jurul orei 20.00.

Potrivit unor surse judiciare, bărbatul s-ar fi spânzurat în locuinţa sa din municipiul Iaşi. 
Poliția a deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă și o necropsie va fi realizată pentru a se determina cauzele decesului.
Până în momentul de față reprezentanții Mitropoliei Moldovei și Bucovinei nu au dorit să comentez subiectul.
Din primele informații, se pare că preotul avea probleme în familie despre care au auzit și enoriașii din parohie, însă nu știm încă exact de ce natură.
„Era văzut ca un preot foarte bun, extraordinar - cel puțin 11 ani de când este în sat și nu avea nimeni, nimic să îi reproșeze”, a declarat Mihai Țibucanu, primarul din Coarnele Caprei, pentru Ziarul de Iași. 
„Dumnezeu să te ierte, preacucernice părinte! Ne-ai fost că un tată pe umerii căruia ne-am plâns amarul, un adevărat și iubit duhovnic care ne-a învățat ce înseamnă a iubi pe Dumnezeu și pe aproapele, dar cel mai mult ai fost cel care ne-a adus mai aproape de Dumnezeu! Dumnezeu să va ierte, cu drepții să va așeze și să știți că nu va vom uită niciodată! Sărutăm dreapta, PĂRINTE“, este mesajul unuia dintre enoriașii săi pe un grup de Facebook al localnicilor din Coarnele Caprei.
Nu sunt informaţii că preotul ar fi lăsat vreun bilet în care să îşi explice gestul, însă, potrivit unor apropiaţi, acesta ar fi suferit o depresie după ce s-a despărţit de soţia sa.