Victor Piţurcă a ieșit din arest: Nu am nicio treabă cu această afacere

Fostul selecţioner al echipei naţionale de fotbal Victor Piţurcă a părăsit, marţi, Arestul Central al Poliţiei Capitalei după ce i-a expirat ordonanţa de reţinere pentru 24 de ore emisă de procurorii DNA.

Victor Piţurcă a ieșit din arest: Nu am nicio treabă cu această afacere


Fostul selecţioner al echipei naţionale de fotbal Victor Piţurcă a părăsit, marţi, Arestul Central al Poliţiei Capitalei după ce i-a expirat ordonanţa de reţinere pentru 24 de ore emisă de procurorii anticorupţie în dosarul în care este acuzat de cumpărare de influenţă. "Eu nu am nicio treabă cu această afacere", a declarat Victor Piţurcă la ieşirea din arest.

În această dimineață a părăsit sediul DNA într-o dubă pentru a fi dus la Arestul Central al Poliției Capitalei, iar apoi a fost eliberat.
Procurorii nu au cerut arestarea preventivă pentru 30 de zile pentru fostul selecționer, acesta fiind plasat sub control judiciar.
Mai mult, la plecarea de la Arestul Central al Poliției Capitalei, Victor Pițurcă a avut o primă reacție pentru presă despre situația în care se află, notează prosport.ro.
– Victor Pițurcă: Nu dau declarații!
– Vă considerați vinovat?
– Victor Pițurcă: Cine să se considere?
– De ce credeți că v-a luat DNA-ul?
– Victor Pițurcă: O să aflați în curând despre ce este vorba!
– Ați sunat pentru fiul dumneavoastră ca să îl ajutați?
– Victor Pițurcă: Nu am nicio treabă cu această afacere!
Procurorii Direcţiei Naţionale Anticorupţie nu au solicitat instanţei arestarea preventivă a acestuia, în schimb, surse judiciare au precizat, pentru Agerpres, că acesta a fost pus sub control judiciar.
Sursele menţionate au mai spus că anchetatorii au început urmărirea penală şi pe numele lui Alexandru Piţurcă, fiul fostului selecţioner.