960 de cadre medicale vaccinate împotriva COVID-19 până la ora 18. Persoanele vaccinate nu au înregistrat efecte adverse

Numărul total de cadre medicale din cele 10 spitale cărora li s-a administrat deja prima doză de vaccinuri a ajuns la 960. Persoanele vaccinate nu au înregistrat efecte adverse.

960 de cadre medicale vaccinate împotriva COVID-19 până la ora 18. Persoanele vaccinate nu au înregistrat efecte adverse


Autoritățile au precizat că, până duminică la ora 18, numărul total de cadre medicale din cele 10 spitale cărora li s-a administrat deja prima doză de vaccinuri a ajuns la 960.

Persoanele vaccinate nu au înregistrat efecte adverse, spune Comitetul Național de coordonare a activităților privind vaccinarea împotriva COVID-19.
"Astăzi, 27 decembrie ac, a început campania de vaccinare în România. Debutul campaniei a fost marcat în această dimineață la Institutul Național de Boli Infecțioase "Prof. Dr. Matei Balș“ din capitală. Prima persoană vaccinată a fost Mihaela Anghel, asistentă medicală generalistă, membră a echipei medicale care, în data de 27 februarie a acestui an, a preluat primul pacient din România confirmat cu virusul SARS-CoV-2.
Acțiunile au continuat și la nivel național, iar în acest moment (27 decembrie, ora 18.00), numărul total de cadre medicale din cele 10 spitale cărora li s-a administrat deja prima doză de vaccinuri este de 960. Persoanele vaccinate nu au înregistrat efecte adverse.
Vaccinarea personalului medical din cele zece unități medicale aflate în prima linie în lupta cu COVID-19, din prima tranșă de vaccinuri livrate în data de 25 decembrie, continuă luni (28 decembrie) și marți (29 decembrie)", se arată în comunicatul CNCAV, remis Lumea Presei.