A murit bătrâna din Crețeni torturată de către propria fiică

Astăzi a fost anunțat decesul femeii. Anunțul a fost făcut de către Alexandru Cumpănașu pe pagina sa de Facebook, el fiind și cel care a reușit să aducă în atenția publică imaginile cu tortura aplicată femeii

A murit bătrâna din Crețeni torturată de către propria fiică


Astăzi a fost anunțat decesul femeii. Anunțul a fost făcut de către Alexandru Cumpănașu pe pagina sa de Facebook, el fiind și cel care a reușit să aducă în atenția publică imaginile cu tortura aplicată femeii.

A MURIT Bătrâna din Creteni torturata de MONSTRUL de fată a ei a murit. Nu sunt capabil să vă spun acum mai mult. Am fost anunțat de un consilier local din localitatea Creteni. Am luat confirmarea de la toate instituțiile. Sunt foarte răvășit Revin cu detalii”, a postat pe pagina sa de Facebook, Cumpănașu.
Vă reamintim că, acest caz şocant s-a petrecut în comuna Creţeni, din judeţul Vâlcea, în preajma sărbătorilor pascale, din acest an. În imagini apar mamă şi fiică, ambele cunoscute cu probleme psihice.
O bătrână de 84 de ani a suportat bătăi crunte şi repetate din partea fiicei ei, până când vecinii au reuşit să o salveze. Oamenii au filmat scenele şocante şi abia atunci poliţiştii i-au dat agresoarei un ordin de protecţie. Imaginile sunt extrem de violente şi au puternic impact emoţional.
În urma acestui episod, s-a deschis un dosar penal pentru violenţă în familie, iar pe numele fiicei a fost eliberat şi un ordin prin care i se interzice să se mai apropie de mama sa. (Romania Focus)