Anca Țurcașiu: Am divorțat de bărbatul pe care l-am ales să-mi fie sprijin! Suflet pereche!

Una dintre cele mai apreciate vedete din România, în vârstă de 50 de ani, și-a anunțat fanii că a divorțat, după 22 de ani de căsnicie

Anca Țurcașiu: Am divorțat de bărbatul pe care l-am ales să-mi fie sprijin! Suflet pereche!
Foto: Click


Una dintre cele mai apreciate vedete din România, în vârstă de 50 de ani, și-a anunțat fanii că a divorțat, după 22 de ani de căsnicie. ”Am divorțat de bărbatul pe care l-am ales să-mi fie sprijin! Suflet pereche!”, a scris Anca Țurcașiu pe Facebook.

"Am divorțat! Am divorțat de bărbatul pe care l-am ales să-mi fie sprijin! Suflet pereche! În brațele căruia am crezut că voi îmbătrâni! Dar viața îți oferă lecții de învățat! Ne naștem să primim lecții! Merg mai departe cu fruntea sus, convinsă că sunt iubită de Dumnezeu și de voi și aștept de acum înainte liniște, echilibru, iubire, pace și armonie! Știu că cineva acolo sus mă iubește și voi avea parte de tot binele Pământului!", a scris Anca Țurcașiu pe pagina sa de Facebook.
De asemenea, actrița a ținut să sublinieze că nu va comenta divorțul de soțul ei.
"Nu așteptați nimic de la mine! Nu voi răspunde nimănui! Viața mea personală nu va fi expusă niciodată! Rămân demnă, optimistă și sigură că voi redeveni fericită și iubită! Sunt aici pe Pământ că să ofer iubire, bucurie și voi face asta până la sfârșit! Mulțumesc anticipat presei pentru liniște! Vă mulțumesc celor care mi ați fost alături in această perioadă grea din viața mea! Vă mulțumesc mult! Fără voi n-aș fi putut!", a mai precizat Anca Țurcașiu.