Carrefour anunță retragerea de la comercializare a unui produs depistat cu Salmonella

Carrefour România SA a iniţiat retragerea de la comercializare a produsului "Pipote de pui 500 G" livrat de Copanex SRL, ca urmare a evidenţierii prezenţei Salmonella Enteritidis în produs.

Carrefour anunță retragerea de la comercializare a unui produs depistat cu Salmonella


Carrefour România SA a iniţiat retragerea de la comercializare a produsului "Pipote de pui 500 G" livrat de societatea Copanex SRL, ca urmare a evidenţierii prezenţei Salmonella Enteritidis în produs, a anunţat miercuri Autoritatea Naţională Sanitară Veterinară şi pentru Siguranţa Alimentelor (ANSVSA).

"Vă informăm că societatea Copanex SRL a iniţiat retragerea de la comercializare a produsului "Pipote Pui 500G ", ca urmare a evidenţierii prezenţei Salmonella Enteritidis în produs. Retragerea de la comercializare se aplică produselor: Pipote Pui 500G Copanex, Cod EAN: 7896589533311, Lot/DLC: 080921/15.06.2022", se arată în anunţ. Persoanelor care deţin produse din acest lot li se recomandă să nu le consume, ci să le distrugă sau să le aducă înapoi în magazinele de unde le-au cumpărat, se precizează în informarea ANSVSA.

Contravaloarea produselor va fi returnată, fără a fi necesară prezentarea bonului fiscal.

Salmonella poate provoca afecţiuni grave stomacale sau intestinale (salmoneloza), precizează ANSVSA.