Cătălin Anghel va antrena echipa FC Viitorul Constanța până la finalul sezonului

Gică Popescu a confirmat că noul antrenor al celor de la Viitorul va fi Cătălin Anghel și că acesta va fi ajutat de Gică Hagi.

Cătălin Anghel va antrena echipa FC Viitorul Constanța până la finalul sezonului


Preşedintele FC Viitorul, Gheorghe Popescu, a anunţat că noul antrenor al echipei este Cătălin Anghel, după ce Mircea Rednic şi-a reziliat înţelegerea în urma eşecului cu Poli Iaşi, scor 1-2. Cătălin Anghel (46 de ani), fost secund în staff-urile lui Gică Hagi, Mircea Rednic sau Ruben de la Barrera, a preluat deja echipa și va fi antrenor principal până la finalul actualului sezon. Anghel va fi ajutat și de Gică Hagi, care a decis să se implice din nou în ceea ce privește partea tehnică.

"Când l-am instalat pe Ruben de la Barrera, l-am instalat să rămână doi ani şi jumătate. Lucrurile n-au mers bine. În noiembrie, am hotărât să-l aducem pe Mircea, un antrenor cu experienţă, care cunoştea foarte bine Liga 1. Nici cu Mircea lucrurile n-au stat cum ne doream.  El a avut toată susţinerea noastră, l-am susţinut public, dar şi în discuţiile private cu el. În momentul în care din 18 meciuri am câştigat doar două, am avut o discuţie după meciul de aseară şi de comun acord am considerat că e mai bine să punem capăt colaborării noastre. Când lucrurile nu funcţionează, cei care plătesc sunt antrenorii. E o hotărâre care nu mi-a făcut plăcere nici mie, nici lui Gică. Trebuie să încercăm să îndreptăm lucrurile. Ne-am asumat lucrurile, am făcut greşeli în acest sezon. Cătălin Anghel va fi noul antrenor al echipei, deja a preluat conducerea echipei în această dimineaţă. Va fi cel care va duce lucrurile până la finalul acestui sezon. Gică va fi alături de el, au lucrat împreună foarte mulţi ani şi va beneficia de sfaturile lui Gică. El va încerca să stea cât mai mult în jurul echipei. Mai avem 10 meciuri, iar obiectivul e să ne clasăm cât mai sus posibil în play-out. Gică nu s-a implicat deloc până acum, nici pe la meciuri nu prea a vrut să vină. Gică a stat departe, dar acum a spus că vrea să fie alături de Cătălin la anumite antrenamente, să încerce să organizeze lucrurile împreună, deci va fi mult mai aproape de echipă decât a fost până acum", a declarat Gică Popescu, la emisiunea Liga Digi Sport.
FC Viitorul va evolua în play-out și în acest sezon. Constănțenii ocupă locul 11, cu 31 de puncte, iar în ultima etapă a sezonului regulat vor primi vizita celor de la Gaz Metan Mediaș.